Przynajmniej tyle dobrze to nazywa się kultura:chaplin: bo niektórzy to nie mogą na siebie patrzeć,znam takiego co nawet własne dziecko odrzucił bo mówi że ma charakter matki:zalamka2:
Przynajmniej tyle dobrze to nazywa się kultura:chaplin: bo niektórzy to nie mogą na siebie patrzeć,znam takiego co nawet własne dziecko odrzucił bo mówi że ma charakter matki:zalamka2:
" Każdemu będzie dane to, w co wierzy "
Na weselu u córki nawet alkohol piliśmy razem , ale nie tanczyliśmy ze sobą :bezradny:
To prawdziwe , co napisał.
Kocham kochać ale z wzajemnością , nie byłem w jednym związku ,
ale tylko w jednym miłość miałem odwzajemnioną :modlmy sie:
Szkoda że ludzie nie mogą się dogadać:klotnia:,najpierw miłość:buziaki2: a potem nienawiść,jak to jest:nerwowy:
A więc szczęście w milosci choć raz Cię spotkało:-)ale wszystko jeszcze przed Tobą, bądź dobrej myśli i pełen nadziei:super1:
Tracę nadzieję , mimo że staram się mieć dobre myśli ,
Ale czasem wydaje się że już , vorbei :bezradny:
Pamiętaj, że po burzy wychodzi słońce. Ja po ciężkim małżeństwie a jeszcze bardziej dramatycznym rozwodzie myślałam, ze nic mnie do tego nie spotka. I co? Jestem zakochana u czuję, że ktoś kocha mnie tak , jak nigdy nie byłam kochana.:serce: Bez humorów, złości, bezwarunkowo, bez chorej zazdrości,. To jest piękne i tego Tobie też życzę. :-):lovu2: