Nie używam kremu pod oczy, kiedyś używałam i mi się zmarszczki mimiczne zrobiły. Skóra wokół oczu jest bardzo delikatna, lepiej jej nie obciążać kremami.
:tanczy:
Nie używam kremu pod oczy, kiedyś używałam i mi się zmarszczki mimiczne zrobiły. Skóra wokół oczu jest bardzo delikatna, lepiej jej nie obciążać kremami.
U mnie było dokładnie odwrotnie. Kiedy nie używałam kremu, to i zmarchy były, a teraz w 3/4 poznikały, czyli moje "podoczy" zdecydowanie potrzebowały dobrego nawilżenia. Tylko nie wiem, co bardziej pomogło. Krem czy olej arganowy, który stosuję na noc. Pewnie "obadwa":-) się uzupełniają.
No a mimiczne zmarszczki to chyba raczej nie od kremu, ale ekspert ze mnie żaden:-). Takie tylko dywagacje moje. :aniolki:
Cyt. mimiczne zmarszczki to chyba raczej nie od kremu
Masz rację.
A uczucie obciążenia to raczej źle dobrany, za ciężki krem.
Skóra wokół oczu jest właśnie bardzo delikatna, cienka. Trzeba ją nawilżać, by nie zwiotczała.
U mnie było dokładnie odwrotnie. Kiedy nie używałam kremu, to i zmarchy były, a teraz w 3/4 poznikały, czyli moje "podoczy" zdecydowanie potrzebowały dobrego nawilżenia. Tylko nie wiem, co bardziej pomogło. Krem czy olej arganowy, który stosuję na noc. Pewnie "obadwa":-) się uzupełniają.
No a mimiczne zmarszczki to chyba raczej nie od kremu, ale ekspert ze mnie żaden:-). Takie tylko dywagacje moje. :aniolki:
Melduję,że wzięłam dziś 12 tabsa na oczka i od jakichś 3-4 dni widzę różnicę.Nie wiem czy to sugestia czy faktycznie działa,ale jakby lepiej widzę ,tzn.jak siadam do kompa bez okularów to oczy mi się tak szybko nie męczą i po jakimś czasie dopiero sobie przypominam,że trzeba by je założyć na nos:)Do czytania ,inne szkła ,ponieważ czytam wieczorem w łóżku/wiem,wiem,ze niezdrowo.ale od zawsze tak czytam/zakładam od razu więc tu różnicy nie wychwyciłam jeszcze.Ale dowiedziałam się,że 15mg luteiny w składzie to mało,powinno być min.20-25mg. Muszę takich mocniejszych poszukać.
Kasiu, możesz napisać nazwę tych tabletek? dziękuję :-)
AUGEN VITAL KAPSEL mit Lutein und Zeaxanthin AKTIV,firmy Doopelherz,30 szt.ok.5 euro czyli mniej więcej jak w PL.
tez spruboje
AUGEN VITAL KAPSEL mit Lutein und Zeaxanthin AKTIV,firmy Doopelherz,30 szt.ok.5 euro czyli mniej więcej jak w PL.
Spróbuj kochanie ..spróbuj :smiech3:
Baśka nie uczyli Cię w szkole albo w innym miejscu, że brzydko jest się wyśmiewać z innych ludzi.