Ja, forumowy szpieg, obczaiłam właśnie dwie perły białolice na głównej. Zarejestrowane niecałą godzinę temu. Może Gowork wysłał posiłki? He, he...
Ja, forumowy szpieg, obczaiłam właśnie dwie perły białolice na głównej. Zarejestrowane niecałą godzinę temu. Może Gowork wysłał posiłki? He, he...
A szkoda , bo dowiedzielibyście się Państwo jak naprawdę wygląda praca rzeszy opiekunek i z czym muszą się zmierzyć i walczyć:-)
Szanowna Pani,
Jesli Klient oszuka nas w istotnej kwestii i dana sytuacja jest ewidentnie winą po stronie klienta, to oczywiście rozwiązujemy taką umowę.
Niech się nie żalą, niech coś z tym robią. I nie mam na myśli szukania osoby, która napisała ten rozpaczliwy post. Niech sprawdzą wszystkie swoje miejsca i dowiedzą się czy opiekunki mają co jeść i ile rodzina wydaje pieniędzy na jedzenie dla opiekunki.
Najczęściej dzwonią tylko na początku, żeby sprawdzić czy opiekunka dojechała, a potem w sprawie odjazdu.
A ile zanotowaliście przypadków takich, że sytuacja się poprawiła i opiekunki chcą w tym miejscu pracować?
Niestety Pani Elżbieto- nie pracujemy przy komputerach w nocy, ale każdy logiczny wpis na nasz temat jest dla nas cenny.
Zadowolenie Opiekunek nas niezmiernie cieszy, a konstruktywne uwagi są dla nas cenną wskazówką do dalszych działań.
Stety, Pani GoworkWarszawa. Wczoraj około północy widziałam na głównej Wasze logo. Jesli kłamiecie w takiej błahej sprawie, to... Każdy niech sobie dopowie sam.
I tyle w temacie.
Wchodzenie w dalszą polemikę w tym temacie nie ma sensu.
Nasze biura są czynne od poniedziałku do piątku w godz. 8-18
Trochę czekałam, a potem aplikowałam do trzech agencji, w piatek, a w poniedziałek miałam odzew od wszystkich.
Ich taktykę o kant dupy potłuc.
Wtedy bylam już po lekturze całego naszego forum. :fuckyou2: (Alaska, to nie do Ciebie :to nie ja:).
A ile zanotowaliście przypadków takich, że sytuacja się poprawiła i opiekunki chcą w tym miejscu pracować?
Mnie też wzięli na przetrzymanie bo sobie nie dam w kaszę dmuchać, (Inna duża firma). I zrobiłam im kuku i teraz jeżdże z inną :terefere:
I w takim przypadku nie rozumiem agencji, bo przetrzymywanie nic nie daje. Zapotrzebowanie na opiekunki jest bardzo duże i zawsze ktoś inny skorzysta.
Stety, Pani GoworkWarszawa. Wczoraj około północy widziałam na głównej Wasze logo. Jesli kłamiecie w takiej błahej sprawie, to... Każdy niech sobie dopowie sam.
I tyle w temacie.