Wszystko to wiemy i niestety,dopóki takie osoby będą się zgłaszać do pracy, dopóty te śmieszne stawki będą funkcjonowały w wielu firmach, bo zawsze się desperatka znajdzie:(
Wszystko to wiemy i niestety,dopóki takie osoby będą się zgłaszać do pracy, dopóty te śmieszne stawki będą funkcjonowały w wielu firmach, bo zawsze się desperatka znajdzie:(
Kasiu, w takim razie wszyscy opiekunowie, którzy nie mają wolnego czasu, za mało jedzenia bądź przeterminowane zapasy, są poniżani itd. powinni od razu zjeżdżać, a sama wiesz, że jest to nierealne. Tak samo jak doświadczone opiekunki niejednokrotnie trwają w karygodnych warunkach, tak samo niedoświadczone pojadą za niską stawkę....określiłabym je jako silne i odważne osoby, a nie desperatki...
Kasiu, w takim razie wszyscy opiekunowie, którzy nie mają wolnego czasu, za mało jedzenia bądź przeterminowane zapasy, są poniżani itd. powinni od razu zjeżdżać, a sama wiesz, że jest to nierealne. Tak samo jak doświadczone opiekunki niejednokrotnie trwają w karygodnych warunkach, tak samo niedoświadczone pojadą za niską stawkę....określiłabym je jako silne i odważne osoby, a nie desperatki...
Realne,realne,tylko się trzeba odważyć.Nie mogę się zgodzić z określeniem silne i odważne, jeśli się męczą na takich miejscach, jak opisujesz.Komu chcą swoją siłę i odwagę udowadniać,chyba tylko sobie,bo agencji to obojętne raczej,zdrowia natomiast nie wróci ani fizycznego ,ani psychicznego takie wykonczonej opiekunce:(Desperatki.Przykro mi:(
Trochę inaczej uważam. Zawsze biorę kartkę i piszę sobie plusy i minusy miejsca. Jeśli plusów jest znacznie więcej niż minusow zostaję i pracuję. Nie użalam sie Firmie, bo to nic nie da. Sam rozwiązuję bieżące problemy. Jeśli zaś minusów jest sporo to dzwonię do Firmy, że zmieniam miejsce bo ani PDP mnie nie akceptuje, ani ja Jego a i warunki są niezgodne z wcześniej podanymi. Dotychczas się to sprawdzało.
Jest jeszcze Daniel, z przekręconym zdjęciem i w profilu ma napisane tak.
Jestem miła i kulturalna Osoba!.