chetnie ! W czym ci pomoc ?:-)
chetnie ! W czym ci pomoc ?:-)
Znajoma wyjechala tylko znajac podstawy niemieckiego do domu opieki i jest zadowolona.A moze mam sprobowac pilnowac osobe starsza w domu???
A skąd ja mam wiedzieć ? ważne , żebyś pomógł , sam daj pomysła w czym :-):-):-)
Tak zrobie pojade do opieki jednej osoby.A czy ktos wie jakie sa dobre firmy ktore rekrotuja do pracy jako opiekun??
Witam To jaka firme polecacie ??
Witam To jaka firme polecacie ??
Bedac juz u rodziny niemieckiej czy oni moga mnie wyrzucic np,za to ze znam slabo jezyk niemiecki.........
Bedac juz u rodziny niemieckiej czy oni moga mnie wyrzucic np,za to ze znam slabo jezyk niemiecki.........
wyrzucic ???????:-) Dziwne podejscie !!! A dasz sie wyrzucic ????:-)Tak czytam twoje posty i jakos mam wrazenie ze podchodzisz do sprawy od dupy strony. Tu chcesz a tu nie wiesz lub nie umiesz.W tej pracy tak jak w kazdej trzeba wyraznie sie okreslic i trzeba sie do niej przygotowac.Nauczyc sie czegos o opiece,nauczyc sie podstaw jezyka itp.To nie jest tak ze - bo ja chce !!! Dla samego siebie warto byc przygotowanym na to co cie moze spotkac w tej pracy.Oczywiscie zycze powodzenia i duzej kasy.Jednak 90 % zalerzy od ciebie