Moje urodziny i imieniny 4

07 czerwca 2017 18:00 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dziękuję Wam wszystkim razem i każdemu z osobna za pamięć i życzenia urodzinowe .
Czytałam je ze wzruszeniem i sentymentem, bo choć teraz rzadziej na forum bywam i zmieniłam charakter pracy, to pamiętam dobrze, kiedy ledwo otworzywszy patrzałki z kubkiem kawy w ręce każdego ranka na wyjeździe odpalałam lapka, żeby tu z Wami pobyć .
Dostałam fajny prezent urodzinowy- dziękuję bardzo i nie powiem od kogo...ale bedę czytać, czytać i czytać :)
Uściski dla Wszystkich i trzymajcie się dzielnie :)

07 czerwca 2017 20:22 / 2 osobom podoba się ten post
HEPI BERZDEJ TU JU !!! 100 lat dla 100% Tiny w Tinie Zadowolenia i sukcesów w nowej pracy ,dużo radości w domu z Rodziną.
07 czerwca 2017 20:50 / 2 osobom podoba się ten post
Tina wszystkiego najlepszego
Znalezione obrazy dla zapytania życzenia urodzinowe gify ruchome
07 czerwca 2017 21:06 / 3 osobom podoba się ten post
Kama, Zofija, dziękuję :)
07 czerwca 2017 21:15 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

08 czerwca 2017 11:31 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Jeszcze ode mnie Tina - wszystkiego najlepszego 
08 czerwca 2017 17:15 / 2 osobom podoba się ten post
Dziękuję dziewczyny :)
Mycha ten pieseł to ma nawet zeza chyba podobnego do tego jaki ja miałam po przytruciu się miedzianem :)
08 czerwca 2017 17:32 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dziękuję dziewczyny :)
Mycha ten pieseł to ma nawet zeza chyba podobnego do tego jaki ja miałam po przytruciu się miedzianem :)

Co Ty za butelki kupowałaś Tina ??

Tak było po imprezie ?? Haha "zatruta droga" 
08 czerwca 2017 17:38 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Co Ty za butelki kupowałaś Tina ??

Tak było po imprezie ?? Haha "zatruta droga" 

Mycha , jak widzisz , było gorzej niż źle :) Bo żeby pryskać pod folią pomidory w zimie ,zanim się je posadziło, to ja już nie wiem- ale trochę normalnego życia i myślę że zmiany się cofną :)
08 czerwca 2017 17:41 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Mycha , jak widzisz , było gorzej niż źle :) Bo żeby pryskać pod folią pomidory w zimie ,zanim się je posadziło, to ja już nie wiem- ale trochę normalnego życia i myślę że zmiany się cofną :)

No sorrki, komu ma się cofać. Tobie czy pomidorom 
08 czerwca 2017 17:46 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

No sorrki, komu ma się cofać. Tobie czy pomidorom :lol1:

No dobra, najpierw o pomidory zadbam- opryskam przeciw weganom , bo się zlecą pod namiot :)

08 czerwca 2017 17:50 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

No dobra, najpierw o pomidory zadbam- opryskam przeciw weganom , bo się zlecą pod namiot :)

Może nie namierzą Twojego ogródka albo powieś tablicę "pryskane czym tam się dało, zrywasz na własną odpowiedzialność". 
08 czerwca 2017 17:52 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Może nie namierzą Twojego ogródka albo powieś tablicę "pryskane czym tam się dało, zrywasz na własną odpowiedzialność". 

O, o własnie . Za butelki tego co kiedyś tam pędziłam kupię se tablicę. Ale nie mogę się kilku doliczyć...Mycha????:)
08 czerwca 2017 17:54 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

O, o własnie . Za butelki tego co kiedyś tam pędziłam kupię se tablicę. Ale nie mogę się kilku doliczyć...Mycha????:)

No ja mogę od dołu  podkopac, podgryźć i takie tam ....  a potem pozostaną mi białe koty, tylko białe w polu widzenia 
08 czerwca 2017 18:01 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

No ja mogę od dołu :lol1: podkopac, podgryźć i takie tam ....  a potem pozostaną mi białe koty, tylko białe w polu widzenia :-)

Po tym Mycha to się tylko przyczajone tygrysy i ukryte smoki widzi. Białe koty to jakbyś znacznie przedawkowała, ale potem jest zawsze światełko w tunelu :)