i bydziemy ajazuchen :smiech2: a tu akurat na każdym drzewku wiszą "kololowe"
i bydziemy ajazuchen :smiech2: a tu akurat na każdym drzewku wiszą "kololowe"
Elka40
https://radiofm-online.com/radio-slask
:-)
ja po ślonsku nie godom ale też na sztele jade w przyszłym tygodniu. Wielkanoc i majówka...
Może coś znajdziesz? Ninciu:gotowanie:
Dorotee nie zrozumiałam cię co mogę sobie znaleźć, mnie znowu przedłużyli pobyt :-( ale tylko o jeden dzień co to się wyprawia, dokąd ja tu będę siedzieć :modlmy sie: jeszcze raz mi przedłużą to chyba się mocno zdenerwuję :nerwowa1: chociaż wolę się nie denerwować bo jak to mówią "złość piękności szkodzi" :hihi::hejka:
Dorotee nie zrozumiałam cię co mogę sobie znaleźć, mnie znowu przedłużyli pobyt :-( ale tylko o jeden dzień co to się wyprawia, dokąd ja tu będę siedzieć :modlmy sie: jeszcze raz mi przedłużą to chyba się mocno zdenerwuję :nerwowa1: chociaż wolę się nie denerwować bo jak to mówią "złość piękności szkodzi" :hihi::hejka:
O atmosferze świat wielkanocnych w Niemczech . Może do Twojego czasu zniosą u nas kwarantanne? Szukaj pozytywów . Premia świąteczna . Moze Extra od rodziny . :aniolki:
Jutro nieczynne sklepy , w sobotę powinny być otwarte .
Dziękuję dorotee bo bym się wygłupiała idąc jutro do sklepu :hihi:,jakoś mnie słabo informują a od pdp to nic się nie dowiem,u niej jest źle z pamięcią,spokojnego wieczoru życzę:-)