Zachodniopomorskie 4

08 września 2017 13:08 / 1 osobie podoba się ten post
Witaski kobietki i chłopaki Tina zdecydowałas sie na Szwajcarje ? Napewo jestes zadowolona ,!Super no ciekawam czy uda nam sie spodkac na kawke jak zjade, z tego co czytam ty jeszcze dwa tygodnie ,a ja szescNo nic moze kiedys sie uda!!Pewnie blizej swiat Miłego dzionka wszystkim
08 września 2017 13:47 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Witaski kobietki i chłopaki:-) Tina zdecydowałas sie na Szwajcarje ? Napewo jestes zadowolona ,!Super no ciekawam czy uda nam sie spodkac na kawke jak zjade, z tego co czytam ty jeszcze dwa tygodnie ,a ja szesc:yo:No nic moze kiedys sie uda!!Pewnie blizej swiat :-) Miłego dzionka wszystkim:tanczy:

W zasadzie niecałe bo pracuję od 20 stego sierpnia a 19 stego września przyjezdza zmiennik, a ja 20 stego do domu. No i tak 20 każdego miesiąca mamy się zmieniać.
Opiekuję się dziadkiem-miły , spokojny człowiek. Jest przepisowy czas wolny i do Bern mam kilka kilometrów, a to piękne miasto.
A w listopadzie to kiedy będziesz w Polsce?
08 września 2017 13:52 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

W zasadzie niecałe bo pracuję od 20 stego sierpnia a 19 stego września przyjezdza zmiennik, a ja 20 stego do domu. No i tak 20 każdego miesiąca mamy się zmieniać.
Opiekuję się dziadkiem-miły , spokojny człowiek. Jest przepisowy czas wolny i do Bern mam kilka kilometrów, a to piękne miasto.
A w listopadzie to kiedy będziesz w Polsce?

Ja bede 21 pazdziernik do chyba 3 listopada mam wyjazd ale w grudniu to bede chyba cos dłuzej juz na pewno przed swietami dokładnie jeszcze nie wiem ale chyba mogło by sie udac mam taka nadzieje napisze na whatsaap bedzie lepiej juz uciekam stad!!
09 września 2017 09:25 / 3 osobom podoba się ten post
Witajcie kobietki U mnie ostatni weekend i w czwartek do domu Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego dnia.... Mamuelko szkoda że nie będzie cię teraz w domu bo ja 30 września jadę na wesele do Wolina a wiadomo że do ciebie to niedaleko
09 września 2017 09:44 / 4 osobom podoba się ten post
Hejka. Miłego dzionka
09 września 2017 13:13 / 1 osobie podoba się ten post
Joasia

Witajcie kobietki :-) U mnie ostatni weekend i w czwartek do domu :-) Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego dnia.... Mamuelko szkoda że nie będzie cię teraz w domu bo ja 30 września jadę na wesele do Wolina a wiadomo że do ciebie to niedaleko :-)

Ojejku no wielka szkoda Joasiu.Miała bys mnie po drodze miała wpadlibyscie na kawke
09 września 2017 18:24 / 2 osobom podoba się ten post
Witajcie dziewczyny. Dziś mam luzacki dzień to sobie SPĘ zrobiłam. Przyjechała córka dziadka, medyczka.Zapowiedziała że zaszczepi nas wszystkich na grypę, tak że jak tu następny raz przyjadę to szpryca będzie na mnie czekac...Dobrze ,że się tak nie rozpędziła, żeby zaszczepić cały kanton :)
10 września 2017 08:00 / 3 osobom podoba się ten post
Dzien doberek kobieki milutkiej niedzieli zycze
10 września 2017 08:23 / 2 osobom podoba się ten post
Witajcie kobietki u mnie za oknem nieśmiało słoneczko wygląda zza chmurki a ja nucę sobie pod nosem ta ostatnia niedziela pozdrawiam wszystkich cieplutko i spokojnego bezstresowego dnia życze
10 września 2017 08:24 / 4 osobom podoba się ten post
Hejka dziewczyny, oj coraz więcej chłodu z rana. Ta ostania niedziela.. pewnie tak śpiewa Joasia, mi jeszcze zostały 3 niedzielki a 4 niedzielkę zaliczę już w busie. Spokojnej i miłej niedzielki.
10 września 2017 08:27 / 2 osobom podoba się ten post
Joasia

Witajcie kobietki u mnie za oknem nieśmiało słoneczko wygląda zza chmurki a ja nucę sobie pod nosem ta ostatnia niedziela :-)pozdrawiam wszystkich cieplutko i spokojnego bezstresowego dnia życze

W tym samym czasie pisałyśmy o Twojej ostatniej niedzieli...
10 września 2017 08:30 / 1 osobie podoba się ten post
okszka

W tym samym czasie pisałyśmy o Twojej ostatniej niedzieli...:brawo1::super:

10 września 2017 11:55 / 3 osobom podoba się ten post
okszka

Hejka dziewczyny, oj coraz więcej chłodu z rana. Ta ostania niedziela.. pewnie tak śpiewa Joasia, mi jeszcze zostały 3 niedzielki a 4 niedzielkę zaliczę już w busie. Spokojnej i miłej niedzielki.

Moja przedostatnia, a 20 stego odlatywam z Zurychu.

Witajcie dziewczyny :)
11 września 2017 08:15 / 3 osobom podoba się ten post
Witaki kobietkiMiłego dzionka
11 września 2017 08:18 / 4 osobom podoba się ten post
Witajcie kobietki w poniedziałkowy dzionek...w tym tygodniu pożegnam się z tym miejscem ... Pozdrawiam was cieplutko i życze miłego i spokojnego dnia...