Zakupy 4

15 listopada 2023 10:26 / 2 osobom podoba się ten post
Mam niezaprzeczalną ochotę kupić sobie marynarkę a jeszcze bardziej spodnie i marynarkę .Obecnie w handlu są tylko takie fasony za którymi nie przepadam . Chcę taką klasyczna + spodnie rurki .A, jeszcze mam problem z kolorem .Najbardziej to odpowiadałby kolor granat ( nie mylić z wybuchowym) albo  tenis w cieniutki wzór i też granat .
29 kwietnia 2024 13:33
Lato za pasem, więc planuję kupić nowe sukienki :)
03 czerwca 2024 10:04 / 2 osobom podoba się ten post
mariat

Lato za pasem, więc planuję kupić nowe sukienki :)

Ja sandały :) Buty, buty - moja słabość. 
07 czerwca 2024 15:03 / 1 osobie podoba się ten post
Luiza65

Ja sandały :) Buty, buty - moja słabość. 

Też uwielbiam buty !! A jak buty to i torebka i pasek by się przydaly 
14 czerwca 2024 10:29
kupujecie na wyprzedażach bazarkach na facebook? znacie jakieś fajne babki któe mają ładne ubrania?
14 czerwca 2024 11:01
Janka333

kupujecie na wyprzedażach bazarkach na facebook? znacie jakieś fajne babki któe mają ładne ubrania?

ja szczerze nie ufam tym ludziom na fb .. Wole vinted albo olx
23 października 2024 13:26
Zakupy na bazarowych wyprzedażach na Facebooku mogą być opłacalne, ale ważne jest, aby być ostrożnym. Wiele osób rzeczywiście znajduje tam wysokiej jakości rzeczy w niskich cenach, zwłaszcza od tych, którzy po prostu chcą pozbyć się zbędnych ubrań. Istnieje jednak ryzyko trafienia na nieuczciwych sprzedawców lub otrzymania towaru niezgodnego z oczekiwaniami. Wielu stylistów, blogerów czy po prostu entuzjastów mody sprzedaje swoje rzeczy na Facebook Marketplace, Instagramie lub w specjalistycznych grupach, a takie znaleziska mogą być wyjątkowe. Najlepiej szukać aktywnych grup związanych z modą i stylem, gdzie sprzedawane są designerskie lub second-handowe ubrania o wysokiej estetyce. Warto również odwiedzić wystawę My TexStyle, która odbędzie się w Kielcach w dniach 6-7 maja 2025 roku, gdzie można znaleźć unikatowe propozycje modowe i inspiracje.