Kupiłam sobie buty Bugatti -mam mały problem z nowym laptopem win 10 i nie mogę znaleść funkcji przesłania zdjęć z komórki na laptop -jak mi się uda to pokażę zakup.
Kupiłam sobie buty Bugatti -mam mały problem z nowym laptopem win 10 i nie mogę znaleść funkcji przesłania zdjęć z komórki na laptop -jak mi się uda to pokażę zakup.
Czekam na zdjęcie :)
Wyprzedaże są fajne o tyle, że w dobrej cenie można sobie kupić ubrania i buty dobrych firm. Często sa przecenione nawet o 70% i dzieki temu mozna sporo zaoszczędzić. Ze swojej strony polecam poszukac sobie butów i ubrań sportowych takich firm jak new balance, nike czy mniej znane asics. W ich przypadku płaci sie nie tylko za firmę ale głównie za jakość wykonania
Czy ktos chodzi na taniec?
Zapisałam sie ale nie wiem w sumie jak sie na ten taniec ubrac. Jakie ubrania wybrać?
Ubierz się tak jak Ci wygodnie. Polecam nie ubierac sie jak na jakiś konkurs tańca czy na impreze ale po prostu wygonie
luźna koszulka
legginsy
trampki czy adidasy
Tak aby Ci było wygodnie i abyś dobrze trzymała równowagę
Na fajne seksowne ubrania jeszcze przyjdzie czas ;)
Witam,ja uwielbiam kosmetyki La Roche Posay. Wyprowadziłam się ze swojego dotychczasowego miejsca zamieszkania i nie wiem gdzie mogę kupić swoje ulubione kremy...Zamawiałyście może kiedyś z Internetu? Koleżanka podesłała mi tę stronkę (usunięte) widzę,że ceny są bardzo korzystne. Co sądzicie o zamawianiu tego typu produktów z Internetu? Będę wdzięczna za wszystkie opinie.
Idą święta, a z nimi u mnie szykuje się niezły remont salonu z jadalnią. Projektantka zrobiła sporo pracy, zapłaciłam za projekt, ale to było rok temu. Teraz chcę kupić jakiś produkt, a one już wyszły ze sprzedaży! Poszukuje takiego modelu oświetlenia:
Dzwoniłam po producentach, ale na marne - może zaproponujecie mi coś podobnego? :(
A jakiego typu meble w mieszkaniu lubicie?