Nie będzie.Zamszowa różowo- fioletowa torba listonoszka jak wół do karety pasuje do szarej wizytowej sukienki. Chyba ,że fioletowe kalosze w różowe kropki do niej załozysz:)Wtedy tak:)
Nie będzie.Zamszowa różowo- fioletowa torba listonoszka jak wół do karety pasuje do szarej wizytowej sukienki. Chyba ,że fioletowe kalosze w różowe kropki do niej załozysz:)Wtedy tak:)
Też miałam podobnie skomentować, jak to jest torebka wizytowa, to ja chyba się nie znam.
Jak torebka wizytowa to chyba tylko kopertówka a nie torbiszcze na ramię.Jak zamszowa to ew.w 4 kolorach-biała,czarna srebrna i złota lub do gładkiej sukienki kombinacja tych kolorów,ew.inny kontrastowy kolor, bez wzorów.Albo elegancko albo wcale zdaje mi się.
Poszłam do drgerii DM, a zahaczyłam o inny sklep i mam spodenki :D.
Jak torebka wizytowa to chyba tylko kopertówka a nie torbiszcze na ramię.Jak zamszowa to ew.w 4 kolorach-biała,czarna srebrna i złota lub do gładkiej sukienki kombinacja tych kolorów,ew.inny kontrastowy kolor, bez wzorów.Albo elegancko albo wcale zdaje mi się.
takie mogę mieć w kilka minut za friko :-) zaraz sięgnę po pumeks :-)
Jutro jade do Leclerca wydrukowali na bluzeczkach: "Jestem pyskata od urodzenia" Muszę to mieć :lol2:
Meryjko to może hurtem zakup, dla nas też :-)
Bietko a gdzie Ty się ukrywasz?
Wyłaź :buziaki:
wylazłam :-)
Nareszcie rodzina zakupiła mi wzmaczniacz wi-fi , czy jak to sie nazywa i teraz mam normalny dostęp do netu. ,
Wcześniej miałam problem , bo PDP na dole , a ja na 3 pietrze.
Ponieważ deszcz pokrzyżował moje rowerowe plany, postanowiłam dostarczyć sobie cudownych doznań, kupiłam parę szt.butków:)
poszalalas ----SLICZNE!!!
Ponieważ deszcz pokrzyżował moje rowerowe plany, postanowiłam dostarczyć sobie cudownych doznań, kupiłam parę szt.butków:)
Fajne te koturny. Moje klimaty. Koturn najwygodniejszy but na świecie