Zakupy 4

26 listopada 2017 16:43 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Kupiłam sobie dziś podkładkę pod lapka za całę 10,99 po przecenie i jestem mega zadowolona.Wreszcie lapek się nie grzeje:)Podkłądka ma nóżki i to też mi się podoba bo wygodniej się pisze:)Tanie a cieszy:)Hi hi hi

Koniecznie muszę kupić... )))))
26 listopada 2017 16:47 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Wczoraj wybrałam się do Niemiec na Black Friday i upolowałam kilka rzeczy. 
Koszula, bokserki, portfel i plecak na prezenty, a reszta dla mnie :)

Super zakupy!
26 listopada 2017 16:51 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra2

Wczoraj wybrałam się do Niemiec na Black Friday i upolowałam kilka rzeczy. 
Koszula, bokserki, portfel i plecak na prezenty, a reszta dla mnie :)

Bardzo fajne rzeczy. Szczególnie kurtka, trampki....portfel i kosmetyczka tez  
26 listopada 2017 18:15
ewa59

Bardzo fajne rzeczy. Szczególnie kurtka, trampki....portfel i kosmetyczka tez  :-)

Dzięki
30 listopada 2017 20:46 / 6 osobom podoba się ten post
Achtung Koleżanki, które robią na drutach....kupiłam ostatnio motek jakiejś wełny z przeceny za 1,45 eu bo chciałam sobie poćwiczyć sztrykowanie....pdp pożyczyła mi druty....i tak mi dobrze idzie, ze mam ochotę kupić sobie następny i własne druty. Ceny drutów.....6 eu to chyba w PL są tańsze....? A jak z cena włoczki ? Czy w PL też jest tańsza ? Temat dla mnie zupełnie nowy a załapałam trochę bakcyla i bym sobie posztrykowala....bardzo proszę o jakieś rady i wskazówki......
30 listopada 2017 20:53 / 3 osobom podoba się ten post
ewa59

Achtung Koleżanki, które robią na drutach....kupiłam ostatnio motek jakiejś wełny z przeceny za 1,45 eu bo chciałam sobie poćwiczyć sztrykowanie....pdp pożyczyła mi druty....i tak mi dobrze idzie, ze mam ochotę kupić sobie następny i własne druty. Ceny drutów.....6 eu to chyba w PL są tańsze....? A jak z cena włoczki ? Czy w PL też jest tańsza ? Temat dla mnie zupełnie nowy a załapałam trochę bakcyla i bym sobie posztrykowala....bardzo proszę o jakieś rady i wskazówki......:-)

Druty na pewno beda tansze. Kup z zylka, bo mozna robic komin bez zszywania i czapki. Wygodne w podrozy i nie zgubisz jednego. Jakie sa ceny wloczki, tego nie wiem. Nie sztrykuje od kilkunastu lat. Moze jak wnuka doczekam....
30 listopada 2017 21:00 / 4 osobom podoba się ten post
ewa59

Achtung Koleżanki, które robią na drutach....kupiłam ostatnio motek jakiejś wełny z przeceny za 1,45 eu bo chciałam sobie poćwiczyć sztrykowanie....pdp pożyczyła mi druty....i tak mi dobrze idzie, ze mam ochotę kupić sobie następny i własne druty. Ceny drutów.....6 eu to chyba w PL są tańsze....? A jak z cena włoczki ? Czy w PL też jest tańsza ? Temat dla mnie zupełnie nowy a załapałam trochę bakcyla i bym sobie posztrykowala....bardzo proszę o jakieś rady i wskazówki......:-)

Kup mocniejsze okulary bo niebawem te co masz będą za słabe .
30 listopada 2017 21:17 / 3 osobom podoba się ten post
Malina

A  i likiery do degustacji

Ale super..jutro wskoczę..to są 100 ml?  gdzie leżały? koło kasy czy na regale? może jeszcze będą..fajne na prezent

30 listopada 2017 21:53 / 2 osobom podoba się ten post
scarlet

Ale super..jutro wskoczę..to są 100 ml?  gdzie leżały? koło kasy czy na regale? może jeszcze będą..fajne na prezent:mniam:

Tu u mnie w lidlu gdzieś z akoholami,jakieś kremy i likiery,dokładnie na prezent ok
30 listopada 2017 22:10 / 3 osobom podoba się ten post
ewa59

Druty tańsze w Polsce, ale kupowałam już i po 1eu w Niemczech w tych koszach gdzie jest za 1 eu, ale to z przypadku... Tez z przypadku kupowałam tanie fajne włóczki nawet po 1eu. Teraz chyba w Normie leżą pełne kosze włóczek, ale nie wiem czy już przeceniają czy jeszcze nie... W Polsce kupuje sobie do robótek włóczki w szmateksie... , jak nie chce mi sie kończyć to nie żal mi wyrzucić...
01 grudnia 2017 18:05 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

Tu u mnie w lidlu gdzieś z akoholami,jakieś kremy i likiery,dokładnie na prezent ok:-)

kupiłam 5 szt, po 3,99 były...fajne na małe prezenciki
04 grudnia 2017 18:46 / 9 osobom podoba się ten post
Wreszcie kupiłam składaną drapaczkę do pleców..... w Penny za całe 2 eu....wiecie jak się cieszę ? Polowalam na nią rok.
04 grudnia 2017 19:01 / 5 osobom podoba się ten post
ewa59

Wreszcie kupiłam składaną drapaczkę do pleców.....:radosc1: w Penny za całe 2 eu....wiecie jak się cieszę ? Polowalam na nią rok.

No to,ten teges .... owocnego czochrania. 
04 grudnia 2017 19:30 / 9 osobom podoba się ten post
ewa59

Wreszcie kupiłam składaną drapaczkę do pleców.....:radosc1: w Penny za całe 2 eu....wiecie jak się cieszę ? Polowalam na nią rok.

04 grudnia 2017 19:59 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ewunia,są jeszcze drapaczki do głowy. Będziesz mieć fajny komplet :-)

Obie muszę upolować:):):):)