Dziękuję za życzenia. Sylwunia jak dodałaś zdjęcie?
Dziękuję za życzenia. Sylwunia jak dodałaś zdjęcie?
Wzięłam "odpowiedź" na dole ramki jest załącz zdjęcie i tam jest 3- punktowa instrukcja :))) dodaj zdjęcie i wyślij odpowiedź.
Kwiaty dla wszystkich dziewczyn!!!!!!!!!!!
IGGusiu.... dziekuje za piekne kwiaty...
Bedac w miescie zajrzalam do ulubionego sklepu z ciuchami.... kupilam sobie pare spodni.... miecikutkie milutkie dzinsowe..... sweter do tego.... z przodu ciut krotszy z tylu dluzszy i podkoszulke granatowa pasujaca pod sweterek.... lekko wystaje spod niego /gora i dolem/ ech cudo.... na buciki czasu nie bylo....
piękne:)
mądra myśl. nic dodać nic ująć..
annoM... zaprzecze w jednym.... otoz szczegolnie Niemki.... nie zapominaja ile sa naprawde warte /czesto nic nie warte/ ich mezczyzni tak wysoko je cenia... jak one siebie.... ktoras z dziewczyn pisala.... ze brak pewnosci Polek wynika z wychowania kataolickiego... jakas czesc tej prawdy we mnie tkwi... moze moje wnuki pozbeda sie tej przypadlosci.... bo dzieciaki moje.... zbyt delikatne jeszcze na zmiany...
Na mojej przedostatniej stelli dziadziuś którym się opiekowałam zawsze mi powtarzał że; kobiety polskie są wspaniałymi, matkami, żonami, opiekunkami, robią wszystko dla wszystkich tylko zapominają o sobie. zapominają że im się też coś od życia należy nie biorą pod uwagę swoich potrzeb .... zapominają że trzeba być trochę samolubnym że ich życie to nie tylko dom, mąż dzieci.... I zawsze mi mówił Johanna żyj dla siebie idz do kina, na spacer, bez ciebie dom się nie zawali...jak będą głodni niech sobie ugotują ty się tylko wypalasz a co dzieciom po matce która nie ma dla nich czasu lub mężowi po żonie która jest wiecznie zmęczona...