Jestem za koleżankę i na jej firmę :( Dziadek pije piwo dziennie ale nie mogę mu zabronić. Nie wiem co powinnam zrobić.
Jestem za koleżankę i na jej firmę :( Dziadek pije piwo dziennie ale nie mogę mu zabronić. Nie wiem co powinnam zrobić.
Mi nie jest do śmiechu:( nie piję przecież mam podopiecznego do opieki.
Tak, ubezpieczona tak tylko czy ja muszę dodatkowo się ubezpieczyć na takie wypadki? Koleżanka mówi, że wszystko jest w porządku i nie mam przesadzać, ale wolę się upewnić. Schody mamy bo mam pokoik na górze. Niestety praktycznie tu nie przebywam bo boję się zostawić dziadka samego. Jak on ma drzemkę albo idzie spać to ja dopiero zbieram się na górę.
Jak ja nie lubię takich tematów. W tym przypadku koniecznie trzeba ubezpieczyć dziadka. Jeśli ty dałaś znać swojemu pracodawcy i poinformowałaś córkę dziadka o sytuacji to nie masz się czym martwić. Dodatkowego ubezpieczenia nie potrzebujesz. Dodatkowe u. to tylko twoja wolna wola. Najważniejsze, że poinformowałaś osoby odpowiedzialne to pracodawca i córka podopiecznego.
Nie zostawaj z nim cały czas bo sie wykończysz. Masz coś takiego jak babyphone?
Ten babyphon to jest dopiero wykańczalnik człowieka :-(