Ja dostałam doła, siedzę w bałaganie .Nic sie nie dzieje, sr.....wo minęło to teraz ma nadgodziny.Siedzę i nic nie robię i nerwosol musze chyba kuoic:wiezienie::strzela z bicza:
Ja dostałam doła, siedzę w bałaganie .Nic sie nie dzieje, sr.....wo minęło to teraz ma nadgodziny.Siedzę i nic nie robię i nerwosol musze chyba kuoic:wiezienie::strzela z bicza:
Michasiu, nie nerwosol tylko kieliszeczek wisnioweczki......zapewniam Cię że o wiele lepiej działa.....:-)
Michasiu, nie nerwosol tylko kieliszeczek wisnioweczki......zapewniam Cię że o wiele lepiej działa.....:-)
Potwierdzam,wiśnióweczka czyni cuda... Mam w domu podarunkową wisnióweczkę,ognista cholerka.....
Na pewno skuteczniejsze wierzę Kobietki ale ja procenty tylko do ciast używam:przytul aniola::zawstydzony:Około 10 lat jak mam posuchę procentową .Po 2- 3lampkach czerwonego wina wyladowałam na ojomie z cisnieniem 160/230 i wyrok zapadł. Nie powiem że nie chciałam jeszcze raz sieę sprawdzi c i po dawce 1 lampki mój cisnieniomierz szalał na 140/200., a że mamy to rodzinne i siostra mojej Mamy zmarła na wylew/ 58 lat/ druga tez /59 lat/ a ja nie chce byc trzecia i chce być Wami .Z na "P" zostało mi tylko pranie:wiezienie:Dzisiaj mija 6 miesięcy jak nie palę:tanczy:Ale rozrabiać dalej lubię:fuckyou2:
A propos wiśnióweczki.Dawnymi czasy zalewało się wisnie czystym spirytusem postało, postało a wiśnie były takie pyszne ,że powalały na kolana")
3x P:):):):)
Przechadzka
Po
Parku:):):)::):)
Przebijam :)
Podrodze do córki mam 4XP ;)
Przez Przejazd Przejeżdżaj Pojedyńczo :))))