Wyraz był krytyczne bez litery i
Wyraz był krytyczne bez litery i
KŁĘBOWISKO - koi, kis, kiw, koks, kos, kosi, SI, soi, łowi, łowię, boisko, boisk, BIK, Iw, Iwo, Wikę, Wik,KW, K&K, Isko, beki, bek, beko, bosko, boski, sowi, swoi, swę, owę, owo, sił, siłko, siłkę, łowisk, łowisko, wis, sęk, sęki, Bęsi, się, sik, OB, BK, obłok, obłoki, koło, kłębi, kłębisk, włos, włoski, Włosi, obok, bok, boki, wił, wiło, IŁ, ŁOK, łoki, ŁKS, KS, sok, soki, BS, SKO, -MEDALION
Dlatego "kłębowiska" nie ułozyłaś ;)? Sorry, wiosna mi sie ślepotą rzuciła na oczy :D.
Jutro koło 19 będę u siebie.
A liczyłam że chociaż wyraz podasz, ale nie ma więc ja podaję
DUSZNOŚCI
Wogóle to od niedzieli chora jestem:-(
DUSZNOŚCI: duszno, dusz, duszo, dusi, duś, duzi, dno, dni, Dino, do, doi, doisz, don, Dosi, Dosiu, dno, US, uzo, ucisz, ud, udo, uno, unoś, Suzi, suni, son, snu, si, sino, zdun, zduni, znoi, znoś, Zoś, Zosiu, ZUS, no, noś, noc, nudo, nosi, nisz, niszo, Nido, ni, nic, nico, nuci, nucisz, nudzi, oś, ości, on, oni, onuc, od, os, osi, Oz, OC, ścisz, śni, śnisz, ci, co, coś, cud, cudni, Cu, CD, ciszo, cisz, in, ind, indu, Iz, Izo, Iś, id, Ido.
ZDRÓWKA
ZDRÓWKA- zda, za, ów, zdrów, zad, dwór, dwórka, zwad, wad, war, waz, Wkra, Wda, wór, wrak, dar, dwa, kar, kadr, ar, ARD, WDR, WK, KW, AK, WR, AR, Az, rak, raz, Raw, drak, kra, krów, kaw, WAK, wódka,ród, -ŻYCZENIA
ŻYCZENIA: życz, że, żeni, cen, cena, ceny, ceni, cni, cna, cne, czyż, czyże, czyża, cyn, cyna, cynie, ci, czai, czyn, czyni, ze, za, Zenia, Zeni, en, ez, eza, ezy, Enya, ni, niż, niży, nic, nica, nicy, naci, nacie, in, Ina, Iny, Iz, Iza, Izy, iż, aż, ani, Anie, Az, Azy, Azie.
KŁYKCINA
KŁYKCINA kły, kła, kik, łaciny, łyk, łyki, łyka, na, nic, NIK, kina, kin, kiła, kił, ił, iły, cyn,, cyna, cyk, cyka, kia, Ani, Anki, Ina, Iny, Inka, łan, łany, kany, kanki, kic, kica, kał, cały,
ZNAJOMOŚĆ
KŁYKCINA kły, kła, kik, łaciny, łyk, łyki, łyka, na, nic, NIK, kina, kin, kiła, kił, ił, iły, cyn,, cyna, cyk, cyka, kia, Ani, Anki, Ina, Iny, Inka, łan, łany, kany, kanki, kic, kica, kał, cały,
ZNAJOMOŚĆ
ZNAJOMOŚĆ - zna, znaj, Zamośc,ma, MO, Mona, na, naj, nam, moja, ja, OJOM, Jan, jon, Noa, ośc, on, ona, za, jam, maść, NZ, MON, OMO, maj, Oz, oś, -WYJAZDY
WYJAZDY wy, jazdy, ja, wyda, Ady, aj, Azy, Awy, daj, dwa, Wajdy, wad, wady, waz, wazy, za, zad, zady, zwady, wyjazd, wjazd, wjazdy,
ROZCZAROWAĆ
ROZCZAROWAĆ: ro, ra, ROR, Roza, rwa, rwać, rwo, Rawa, Rawo, raz, razowa, racza, racz, rać, oczar, OC, or, oro, orać, Oz, Oza, owa, owo, owca, owco, owcza, oracz, oracza, oczarować, za, ZOO, zwać, zarwać, zorza, zorzo, czar, czarować, coraz, co, car, cara, carowa, czaro, czara, ar, aro, ara, Az, Azo, Aza, war, woza, wraz, worać, waza, wazo, waz, warz, warcz, wora.
TĘSKNOTY
TĘSKNOTY- tę, ty, to, tony, tony, tonę, tęskno, tok, on, kot, koty, knot, knoty, not, noty, notę, nos, os, osy, osę, syk, syn, Nysę, N yso, SKO, NK, NOK, kęs, kęsy, sęk, on, kos, kosę, kosy, syto, sytę, synko, kto, styk, sto, - BOLĄCZKI
TĘSKNOTY- tę, ty, to, tony, tony, tonę, tęskno, tok, on, kot, koty, knot, knoty, not, noty, notę, nos, os, osy, osę, syk, syn, Nysę, N yso, SKO, NK, NOK, kęs, kęsy, sęk, on, kos, kosę, kosy, syto, sytę, synko, kto, styk, sto, - BOLĄCZKI
BOLĄCZKI: bo, bolą, boląc, Bolki, boli, bok, boki, boi, bil, bilą, bozi, bozią, boczki, boczą, blok, bloki, bloczki, Olą, Oli, Olki, Olką, Oz, Ob, OC, obcą, oczki, oblicz, obliczą, obli, li, licz, liczą, liczko, lic, licą, lico, lik, Liz, Lizą, Lizo, co, ci, zlicz, zliczą, zbok, zboki, kicz, kic, kilo, kloc, koli, kolą, koląc, ki, koci, kocą, kocią, kolią, kibol, kio, kią, kozi, kozią, kozic, kozicą.
CIERPIĄCY