Nie czepiaj się, ja jestem trzeci miesiąc a nawet nikt nie sprawdził czy dojechałam (inna agencja). A mogło mnie coś zjeść po drodze :-)
Nie czepiaj się, ja jestem trzeci miesiąc a nawet nikt nie sprawdził czy dojechałam (inna agencja). A mogło mnie coś zjeść po drodze :-)
O matko.Oby tylko całkiem o was nie zapomnieli,tzn oby nie zapomnieli wam zapłacić.No bo skoro nie wiedzą,czy pracujecie.....??
Oj WSTENGA, sprawdzają ..... swoje konto, czy klient (Twój PDP) im przelał należną kwotę. Jeśli przelał, to znaczy opiekunka pracę wykonuje.
:na wozku3:
Kasa wpływa więc się nie czepiam. Ale trzymam kciuki, że nie zauważą że zjechałam i nadal będą płacić :lol2:
Jestem zadowolona ze współpracy z PrivateCare24. Pracuję już 16m-cy i wszystko jest ok. Polecam serdecznie !
A jakie składki płacą......jeśli można wiedzieć.
W 2014 byłam na zleceniu od nich ... Składki nie były od najniższej krajowej... Zlecenie miałam ok., a w papierach super porzadek i do dziś to dobrze wspominam... )))
I w tę opinię wierzę bez zastrzeżeń:)
Wkurza mnie natomiast, jak ktoś napisze j.w. jedno zdanko pochwalne i jeszcze kończy je agenturkowo-słuzbowym "polecam serdecznie".....Na mile pachnie pracownica firmy......Na dwie mile nawet:).
W 2014 byłam na zleceniu od nich ... Składki nie były od najniższej krajowej... Zlecenie miałam ok., a w papierach super porzadek i do dziś to dobrze wspominam... )))
Coraz bardziej podoba mi się ta firma,może warto zaryzykować,kto nie ryzykuje ten szampana nie pije...