Minuta ciszy [*]

10 marca 2025 18:15 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Na grupach FB robiłyśmy zrzutki na wiązanki od koleżanek z danej grupy. I zawsze ktoś, kto mieszkał w okolicy i był akurat w domu - był na pogrzebie w imieniu wszystkich z grupy. Nie wiem czy Wiesiek należał do tej grupy i czy byłby ktoś zainteresowany wzięciem udziału w pogrzebie.
Ja akurat od tygodnia prawie ciągle w trasie po Oświęcimiu, Tychach, Łodzi i Rybniku - jutro na chwilę wpadam do domu, a potem jeszcze wycieczka do Pragi mnie czeka:ferrari:
Nawet śledzić Forum nie mam jak za bardzo...:bezradny:

Malgi ciało Luke jeszcze jest w Niemczech. Zanim go sprowadza minie trochę czasu. To nie jest takie proste. Tysiące papierów trzeba załatwić żeby ciało sprowadzić. Nie wiem w ogóle czy żona będzie mnie powiadamiac o tym kiedy ciało / prochy wrócą do kraju. Ja zostawiam Luke w swojej pamięci . 🖤
10 marca 2025 19:21 / 4 osobom podoba się ten post
 ŚPIESZMY SIĘ KOCHAĆ LUDZI TAK SZYBKO ODCHODZĄ....POKÓJ JEGO DUSZY.
12 marca 2025 09:04 / 5 osobom podoba się ten post
Coś podobnego! Nie mogę uwierzyć, ostatni raz pisał tu ze mną o tym, że źle się czuje. Mój Boże
12 marca 2025 09:15 / 6 osobom podoba się ten post
Spojrzałam na jego profil. W opisie ma "Taki normalny facet,że swoimi wadami i zaletami. Uczynny,cierpliwy,pełen empatii,jeszcze,haha. Lubię to,co robię,lubię kwiatki w maju i jesień w górach." Będzie mi go bardzo brakować, aż serce mnie boli.. To nie będzie miła wiosna tego roku. W życiu chłopa nie spotkałam a polubiłam jak dobrego przyjaciela.
12 marca 2025 11:05 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ania,z tego co wiem,jeszcze sprawa sprowadzenia Luke do Polski nie drgnęła . Wszystko to trwa bardzo długo. Żona musi skompletować wszystkie potrzebne dokumenty,dostarczyć ubezpieczycielowi,dopiero będą działać . Na ile byłam w stanie pomóc ,pomogłam . Nie wiemy kiedy i gdzie będzie pogrzeb ,może się nie dowiemy. Żona Luke ma mój i Dusi nr telefonu,jeśli będzie chciała nas powiadomić,poinformuję na forum. Jeśli nie,nie będę miała do Niej żalu ,nie należę do rodziny ani grona bliskich przyjaciół ,sama z siebie nie będę Jej niepokoiła moimi telefonami .

No i wystarczy Gusiu . Nie ma co robić teatru , przecież tyłu znajomych / członków rodziny  odchodzi  Wystarczy,  że wspomnimy o Nim serdecznie . I masz rację, kim my jesteśmy dla Jego żony ? Pozostawmy to w spokoju 
Niestety takie jest życie , miłe , ale  też brutalne .A te wirtualne przyjaźnie różnie się kończą . 
26 marca 2025 07:48 / 6 osobom podoba się ten post
Luke , nasz forumowy kolega wczoraj dopiero wrócił na polską ziemię. 😭🖤 
Bardzo długo to trwało bo naprawdę żona musiała skompletować wiele dokumentów. 
Po załatwieniu wszystkich formalności pogrzebowych w Polsce w końcu dzięki Bogu spocznie już w swoich stronach. 🖤
26 marca 2025 08:05 / 6 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Po załatwieniu wszystkich formalności pogrzebowych w Polsce w końcu dzięki Bogu spocznie już w swoich stronach. 🖤

Zawsze pozostanie w mojej pamięci (*). Wreszcie na polskiej ziemi, niech odpoczywa w spokoju. Był super człowiekiem i forumowym Przyjacielem. 
26 marca 2025 13:58 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Zawsze pozostanie w mojej pamięci (*). Wreszcie na polskiej ziemi, niech odpoczywa w spokoju. Był super człowiekiem i forumowym Przyjacielem. 

Zawsze pozostanie.....trudno sie z tym pogodzic jak ulotne jest życie.....jedna chwila i kazda jest ta ostatnia z reszty naszego życia.Mamy Anioła w Opiekunkowie ......Spoczywaj w Pokoju Luke.
26 marca 2025 14:13 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Niech mu ziemia lekką będzie.
Dużo siły dla jego rodziny 🖤.
26 marca 2025 15:51 / 4 osobom podoba się ten post
Aż trudno uwierzyć że nie ma go z nami smutek i zal
28 marca 2025 14:45 / 2 osobom podoba się ten post
Kondolencje dla rodziny 🖤