Zabawa w słówka

15 czerwca 2013 13:52
sącz, wesela, lejący, wesz, szal, role, szalejący, szale, sale, las, lej, sola, wrzący, czy, czyją, rozleją, wszy, czarą, czar, czary,
USPOSOBIENIE
15 czerwca 2013 14:29
osobno, opos, opus, epos, bonus, boso, nos, Niobe, Pius, siusiu, bus, ZACHLAPANY
15 czerwca 2013 23:08
cap, chlap, pan, pacha, pal, palna, hala, halna, zapal, czapa, czapla, pyl, pylna, hacz, chan, pycha, pchany, lany, czy, palacz,
UROZMAICENIE
16 czerwca 2013 14:44
urna, mrozi, mara, maca, Zorro, nuci, zmora, runo, zima, rama, rana, zmiana, nici, nora, noce, Neron, Nicea, cera, cenne, cez, rozmaici, Imam ROZRACHUNEK
16 czerwca 2013 15:41
Rachunek, UNO,rak,racun, kur, kura, oracz, Hun, koza, kora, zero, KOR, koc , ranek,rano, noc, nocka, nora, norka,

ZNIECHECAJACY
16 czerwca 2013 16:43
jajca, jaja, heca, jaz, jazz, cena, cenne, ciecz, znaczący, cez, czyhający, cichy, czynny, znicz, KOMPROMITACJA
16 czerwca 2013 23:27
mit, kompot, prom, akcja, rotacja, kot, pot, port, proca, pracom, taca, akacjom, maj, mop, moja, trok, macam, jama, jaka, mata, mat.
KLASYCZNA
17 czerwca 2013 12:27
klasa, las, as, salka, skan, sanna, Ala, klaka, kasa, szklana, czasy, szansa, naczynka, ROZCHWIANE
22 czerwca 2013 18:30
wiano, wino, wina, Ania, wiara,zwierz , nie , na , zorza ,oaza ROZGORYCZENIE
22 czerwca 2013 22:20
gorycz, ryczy, rynna, rygor, roni, ozory, rogi, rocznie, grono, czyn, POGŁASKANIE
23 czerwca 2013 09:05
łaska, głos, paka, psiak, pała, pogłos, pika, piła, pisk, piłka, pas, Paganini, kasa, kino, kiła, kask, skała, sok, NATCHNIONY
23 czerwca 2013 10:16
Mycha

łaska, głos, paka, psiak, pała, pogłos, pika, piła, pisk, piłka, pas, Paganini, kasa, kino, kiła, kask, skała, sok, NATCHNIONY

Mycha sama sobie wymyslasz wyrazy?

na, noc, nocny, cito, on, ona, Nina, nic,  kiepsko mi idzie

ROZDRAZNIONA

23 czerwca 2013 11:05
No jak mi coś do głowy wleci. A co, robię coś źle ?? Napisz to się poprawie.

raz, Rodan, rana, zraz, rada, żar, żona, zadra, drozd, ona, niania, niż, zniżona, nora, narada, zona, PRZECHWALONY
23 czerwca 2013 11:45
Mycha

No jak mi coś do głowy wleci. A co, robię coś źle ?? Napisz to się poprawie.

raz, Rodan, rana, zraz, rada, żar, żona, zadra, drozd, ona, niania, niż, zniżona, nora, narada, zona, PRZECHWALONY

Tak tylko zazartowalam, sama tez chcialam moje wyrazy rozgryzac, bo jakos lenistwo w opiekunkowym narodzie nastalo!
23 czerwca 2013 12:05 / 1 osobie podoba się ten post
Dorotee, mnie ta zabawa w słówka odpręża, jak długo nikt się nie udziela, to robię to ponownie ja. A faktycznie dziewczyny się rozleniwiły albo je to nie bawi. Ja odpoczywam przy "słóweczkach". Wszystko jedno po polsku czy po niemiecku ;-))

PRZECHWALONY