Moja busiarnia oficjalnie paczek nie wozi. Oficjalnie, bo tak mi powiedziano w biurze, a byłam świadkiem, jak kierowca paczkę dostarczał.
Szukam więc innej opcji.
Moja busiarnia oficjalnie paczek nie wozi. Oficjalnie, bo tak mi powiedziano w biurze, a byłam świadkiem, jak kierowca paczkę dostarczał.
Szukam więc innej opcji.
Szukam więc innej opcji.
Witam.
Mam nadzieje że poniższym postem nie naruszam zasad i regulaminu forum.
Chciałbym Pąństwu przedstawić naszą ofertę przewozów z adresu pod adres. Głównym obszarem naszej działalności jest przewóz osób na terenie Polski oraz Niemiec. Posiadamy nowe busy marki Opel Vivaro z rocznika 2016, jako firma transportowa posiadamy odpowiednie certyfikaty i licencje a nasi kierowcy przechodzą wszystkie niezbędne badania i szkolenia.
Stawiając na bezpieczeństwo naszych pasażerów, każda trasa jest obsadzona przez 2 kierowców. Nie robimy przesiadek. Ceny wyjazdów zaczynają się od 250PLN.
Dni wyjazdów w kierunku Niemiec: - Poniedziałek (Wieczorem) - Środa (Wieczorem) - Piątek (Wieczorem)
Dni wyjazdów w kierunku Polski:- Wtorek (Rano) - Czwartek (Rano) - Sobota (Rano)
Oferujemy: - Przewozy międzynarodowe osób / paczek (Niemcy, Holandia)- Transfery na lotniska - Przewozy okazjonalne (np. śluby, komunie, …)- Przewóz grup zorganizowanych
Obsługiwane województwa: - Śląskie- Opolskie- Dolnośląskie- Małopolskie- LubuskieZapraszam do skorzystania z naszych usług, mam nadzieję że spełnią Państwa oczekiwania.
Ktoś z "naszych" już korzystał?
Jakieś opinie?
Aktualne informacje?
Muszę też przesłać paczkę do Pl z Niemiec (NRW)- jak to się odbywa?
Szukam więc innej opcji.
Basiu, skąd dokąd chcesz tę paczkę wysłać? Dowiedziałam się ostatnio, że moja busiarnia paczki i różne inne dziwne rzeczy przewozi, za, jak mi się wydaje, całkiem rozsądną cenę..
Pytanie tylko, czy będzie wam po drodze ;)?
Z Westfalii do siebie na Śląsk.
Ograniczyłam jednak to, co chcę wysłać, więc myślę, że wyślę DHL-em. Chyba nie będzie tragicznie drogo :-)
Przy okazji:
Orientuje się ktoś, jak długo idzie paczka z De do Polski? Muszę trafić z datą :-)