jestem w 1/3 pisania ksiązki i te i inne tematy mnie interesują.(to tak na marginesie)
jestem w 1/3 pisania ksiązki i te i inne tematy mnie interesują.(to tak na marginesie)
to czekam na dalsze informacje ,kto trafił na syf ,kiłe i mogiłe hi hi,rzecz jasna bez podawania personaliów!
A wiesz co Baśko. Chciałam zmienić avatar, ale w telefonie, to trochę komplikacji i bynajmniej nie dlatego, że kiedyś tam ....Mam nowe , aktualniejsze fotki :super1:
Na faktach?
do tej pory tak a dalej mam problemy,bo nikt święty nie jest i pewne sprawy trudno przelać na papier by ktoś potem to komentował,ale zobaczymy.
Na faktach?
to czekam na dalsze informacje ,kto trafił na syf ,kiłe i mogiłe hi hi,rzecz jasna bez podawania personaliów!
Co ty masz na mysli piszac kto trafil na syf? Wisz jak jedziesz do chorego czlowieka to przeca nie da sie zeby wsio bylo czysto. Sam se nie posprzata chyba,ze sprawny. Jedni maja sprzataczke co przychodzi sprzatac u innych trza te podstawy ogarniac. Nie pisze,ze trza byc nadgorliwym ale czasami zmiennik tyz zostawia po sobie nieporzadek.
nie ,jeszcze do tego nie doszedłem..jestem jeszcze z lat mojej działalności w Solidarności i w zasadzie powoli końcówka Stanu Wojennego.
Nie piszę o polityce z tego są tylko kłótnie :D
ha ha masz prawo wyrazić swoje myśli a niech to się dzieje w cywilizowany sposób ,niech to będzie wszystko obiektywne a nie tylko oddane przez pryzmat swojego podwórka.
Nie mam podwórka :D Mieszkam u teściów. Polityka dzieli, takie moje zdanie.