Powaznie ploty roznosila? Koordynatorka? Ja pierdziele. Jeszcze jednak malo w zyciu widzialam. Przeciez to chore jest.
Powaznie ploty roznosila? Koordynatorka? Ja pierdziele. Jeszcze jednak malo w zyciu widzialam. Przeciez to chore jest.
Chore, ale są osoby, które zyja życiem innych i niestety nie widza własnych problemów
Pisałam o tym kiedyś,to bylo ze 3 lata temu. To co ta baba wyprawiała to się w głowie nie mieścilo,potem agencja rozwiązała z nią umowę,bo skargi były na nią. Sama też napisałam do agencji meila.
Wpadła we własne sidła
No nie wiem,bo wspólpracowała z trzema agencjami. Jak z nią rozmawiałam to jedna z nich rozwiązała z nią umowę,potem moja agencja.Jak szukałam szteli to zawsze pytałam kto jest koordynatorem,żeby tylko na nią nie trafić. Ona urzęduje w okolicach Stuttgartu.
Rozważyłam :) Zrobię spis rzeczy niepotrzebnych. Telewizor za okno wywalę, ale smartfona biorę ze sobą :)
ha ha ja też TV nie oglądam -komputer mi starczy... a szczególnie na stelach.
Malina--masz racje ,ale od tego są urządzenia -Lifty nie Lifty i pomagają w pracy..ale masz racje--niektóre kobiety wyjeżdzają z domów mając skrajne sytuacje i zaciskają zęby a robią a taki los stworzyliśmy sobie sami głosując na D......li!Tz. ja nie głosuje wcale bo i tak by mnie przegłosowali hihi
A co ma wspólnego głosowanie u Nas z warunkami dla opiekunki zastanymi w De?... Firmy klamia...koordynatorzy także i czasem jest jak jest...wtedy trzeba szybko decydować...
to ma do tego ,że adresatka wspomniała o tym!Nie o głosowaniu ,ale o zdesperowanych opiekunach.Pokaż mi Państwo-z którego tyle ludzi wyjezdza za chlebem w warunkach zaznaczam pokojowych!