LIPUT-TOUR Adrian Liput
fima przewozowa z Opola, mam pytanie dziewczyny: ktoś jechał z nimi?
Proszę o opinię.
LIPUT-TOUR Adrian Liput
fima przewozowa z Opola, mam pytanie dziewczyny: ktoś jechał z nimi?
Proszę o opinię.
Przewożnik godny polecenia. Jechalam do niemiec i z powrotem z nimi.Biuro wczesniej informowalo o ktorej mozna sie spodziewac busa.Kierowca takze dzwoni przed przyjazdem.Panowie sa mili i uczynni, posiadają zestawy sluchawkowe w razie potrzeby.Jedno ale,jezdzi jeden kierowca.Polecam.
Przewożnik godny polecenia. Jechalam do niemiec i z powrotem z nimi.Biuro wczesniej informowalo o ktorej mozna sie spodziewac busa.Kierowca takze dzwoni przed przyjazdem.Panowie sa mili i uczynni, posiadają zestawy sluchawkowe w razie potrzeby.Jedno ale,jezdzi jeden kierowca.Polecam.
Ja również Ich polecam.:-)
Jeżdżę z nimi,ale tym razem nie pojadę na moje miejsce z pawiem,bo nie wyjeżdżają w piątek rano do Niemiec .I właśnie szukam przewoźnika , który wyjeżdża w piątek rano i zabierze mnie z mojego miasta ,na to bawarskie zadupie i wcale nie jest łatwo.Ktoś,coś???
A w internecie? poszukaj,,,:ferrari: W czwartek byś musiała jechać, na czwartek są Busy.
Wiem,że w czwartek ,ale w czwartek nie mogę wyjechać,bo w czwartek jest rozprawa rozwodowa mojej córki i mam wezwanie jako świadek i to jest w Częstochowie o 12 i nie zdążę na tego czwartkowego. A jak myślisz, gdzie ja szukam i z całej listy mam tylko Lech - Trans i to nie spod domu , tylko z Katowic i to po południu,a potrzebuję rano.
A na noc jechać nie mozesz? Z czwartku na piatek?
Edit-glupio pomyślałam,one juz popoludniu wyruszają. Mozesz nie zdążyć.
Noo o to biega,bo Liput jest już po mnie ok.15 i za Chiny Ludowe nie zdąże.
ja tez jak nie jade autem --- jezdze z nimi , ale tym razem nie ma dla mnie miejsca , wiec w sobote ruszam sindbadem --- Alaska jedz ze mna !
Ja potrzebuję konkretnie na 3.11 piątek i Sindbad odpada.Jak tam Twoja nózia?
ja tez jak nie jade autem --- jezdze z nimi , ale tym razem nie ma dla mnie miejsca , wiec w sobote ruszam sindbadem --- Alaska jedz ze mna !