Zajebisty przewoźnik, pozdrawiam pana Rafała, bezpieczna i zawodowa jazda widać ze się zna, same plusy wszystko się udało, kupa śmiechu. Polecam :)
Zajebisty przewoźnik, pozdrawiam pana Rafała, bezpieczna i zawodowa jazda widać ze się zna, same plusy wszystko się udało, kupa śmiechu. Polecam :)
Uważajcie na tą pseudo firmę cobra busy bo są zakłamani i chamscy. Pierwszy 8 ostatni raz nimi jechałem.
Ten przewoźnik powinien być już dawno usunięty !!! To prawdziwi oszuści pod każdym numerem z tej firmy kłamią !!! Nie mają pojęcia co to odpowiedzialność przez nich można sobie tylko problemów narobić tak jak ja sobie narobiłem żałuję że zadzwoniłem do tych skur.....nów! Nadają się po psie miskę wylizać !! A nie ludzi wozić pierd......gnoj...!!!!!
Przewozili mi paczkę żywnościową przekazaną od firmy Reest z Radomia do Holandii, mieli odebrać z Jędrzejowa o 13- 14 a kierowca był około 18- to taka mała rozbieżność prawda?! Zgłaszałam że to żywność, więc wiadomo, że nie może długo jeździć. Pomijając już fakt że wykonałam z 10 telefonów i sms do tego gbura który się niby szefem nazywa. O godz. 13-tej dzwoniłam do kierowcy j kiedy bedzie bo zwykle z innymi firmami rano odbierałam stwierdził że około 18.00, bo nie po drodze ma. Zadzwoniłam więc do tego gbura o co w ogóle chodzi, bo skoro nie po drodze to chyba się dzwoni do klienta i się informuje zabierać na jego odpowiedzialność czy nie, ale takiego telefonu nie dostałam, ba żadnego telefonu od niego nie dostałam. Gdybym wiedziała o takiej sytuacji zamówiłabym busa gdzie indziej, bo okazało się że przyjechał po 25 godzinach, prawie wszystko musiałam wyrzucić bo się popsuło, kasy mi za to nie zwrócił, a za przywóz policzył sobie 35e a kierowcôw tak wyszkolił że szkoda gadać, nic nie widzą nic nie słyszą i nic nie czują bo ciągle katar mają.