Nastepnym razem sprobuj urodzic sie po wlasciwej stronie Odry...

" Umieć jechać na każdym koniu, nie ustawać w podóży i trzymać się ładnie w siodle" Jak napisał jeden ludzik.
Nastepnym razem sprobuj urodzic sie po wlasciwej stronie Odry...
:-) Akurat na to, gdzie i w jakich warunkach przyszlismy na świat nie mamy wpływu, ale możemy użyć tego jako trampoliny.
" Umieć jechać na każdym koniu, nie ustawać w podóży i trzymać się ładnie w siodle" Jak napisał jeden ludzik.
wazne aby sie lekko prowadzic :-) i z nurtem a nie pod prad :-)
:-) Akurat na to, gdzie i w jakich warunkach przyszlismy na świat nie mamy wpływu, ale możemy użyć tego jako trampoliny.
A jak spaść to z wysokiego...konia:-)
Ale żeby być twardym , to trzeba się na niego potem znowu wdrapać .
A to akurat nie jest takie trudne...
No to polecam stadnina Dworzysko w Szczawnie Zdroju i ogier Babinicz :-)
Ogier rasy wielkopolskiej ok 1,9 m w klębie :-)
Ja mam dwa koniki w domu letniskowym też rasy wielkopolskiej, wysokie są skubance, ale kochane a w ich oczach można się zakochać rozpłynąć rozmarzyć zobaczyć duszę i cały świat ..... aż mi się płakać chce.... to przecudowne zwierzęta. ,,Kto kocha konie jest kimś więcej niż tylko człowiekiem'' Koń to najszlachetniejsza istota na ziemi.
Poza tym jeszcze dwa najbliższe w domu ;) mój dad i M. :) aha no i jeszcze pod maską ,ale to nie dużo , mały vw golf plus, a tu kunie nie ciągną aż tak ....:jade:
Masz rację. Nikt nie będzie kopał się z Twoim koniem.
Nie miałbyś szans......
Koń jaki jest każdy widzi...
Koń jaki jest każdy widzi .... ale nie każdy koń jest taki sam