Czy to prawda że za każdy wystawiony dokument żądają zapłaty 20zł?? Znajoma z nimi wyjechała i była w szoku jak zapytała kiedy dostanie oryginalną umowę a nie z maila,to usłyszała że to też kosztuje 20zł,czy może ktoś to potwierdzić albo zaprzeczyć?
Czy to prawda że za każdy wystawiony dokument żądają zapłaty 20zł?? Znajoma z nimi wyjechała i była w szoku jak zapytała kiedy dostanie oryginalną umowę a nie z maila,to usłyszała że to też kosztuje 20zł,czy może ktoś to potwierdzić albo zaprzeczyć?
Ja dostaję od nich wszystkie dokumenty na maila, drukuję je, podpisuję, skanuję i wysyłam mailem. Nawet specjalnie sobie drukarkę ze skanerem kupiłam :-). Robię tak dlatego, że ja krótko jestem w domu, zdarzało się, że byłam tylko 4 dni i następny wyjazd. I tak jest szybciej i wygodniej. Gdy byłam kiedyś dłużej w domku, to pani z firmy zapytała się mnie czy wysłać mi pocztą, czy mailem. Raz miałam też wysłane dokumenty "normalną" pocztą i nic nie płaciłam.
Kiedyś wyjechałam od nich i zawiodłam się na koordynatorce (polska babka ,mieszkająca w Niemczech)Zero pomocy zainteresowania ,wcześniej przed wyjazdem z nią rozmawiałam przez tel,to nie powiedziała prawdy o PDP,wręcz zataiła pewne rzeczy ,żebym tylko pojechała.Zawiodłam się i na razie tej firmie dziękuję.
Moje koleżanki ,które miały styczność z ową panią są podobnego zdania o tej koordynatorce jak ja.
O to jeszcze w Medipe mają inną taką.Tamta też na A.........Może one wszystkie takie , bo były na jednym szkoleniu.
Ja dostaję od nich wszystkie dokumenty na maila, drukuję je, podpisuję, skanuję i wysyłam mailem. Nawet specjalnie sobie drukarkę ze skanerem kupiłam :-). Robię tak dlatego, że ja krótko jestem w domu, zdarzało się, że byłam tylko 4 dni i następny wyjazd. I tak jest szybciej i wygodniej. Gdy byłam kiedyś dłużej w domku, to pani z firmy zapytała się mnie czy wysłać mi pocztą, czy mailem. Raz miałam też wysłane dokumenty "normalną" pocztą i nic nie płaciłam.
ja tez chce zmienic firme i własnie sie zastanawiam nad ta firma..
A czym ta firma Ci zaimponowała, że zastanawiasz się nad podjęciem współpracy?
tym samym co inne niczym szczególnym ,chce zasiegnac jezyka od Pan co pracuja tm już..nie atakuj mnie dziwnym pytaniem ,bo zastanawiam sie wiec pytanie skieruj do tych osób co pracuja tam ??