O kurde ,Espana. Jaki Ty masz wyjątkowy talent do wkur...zania od rana. Aż żałuję ,że nie mogę Cię po uchu trzepnąć. :wiking:

O kurde ,Espana. Jaki Ty masz wyjątkowy talent do wkur...zania od rana. Aż żałuję ,że nie mogę Cię po uchu trzepnąć. :wiking:
Oj tam zaraz do wk....denerwowania . Obserwuję od pewnego czasu i te słowne przepychanki z Espaną ( em ? ) bardzo mi się podobają a trochę przypominają taką opowiastkę : matka zajeta gotowaniem obiadu , córka i syn dokuczja sobie wzajemnie . W pewnym momencie córka się drze " mamaaaa a Maciek to mnie pchooooo ! - matka : Macieeeekk ! nie pchoj jej!!!! córka szeptem : Maciek pchoj mnie , pchoj .....tak samo i u nas , niby to takie zgorszone nasze dziewczynki , ale nie wytrzymają , żeby na posta Espany nie odpowiedzieć a jeszcze jak tak osobiście którejś coś tam napisze ? ojejciuuuuuu ! :lol3:.....Fioletowa Myszencjo uwielbiam te twoje słowne przepychanki z Espaną , bo są błyskotliwo-nieszkodliwe , ale jak już ktoraś zgorszenie udaje to dopiero mam polewkę . morda mi się śmieje od ucha do ucha :lol1:
Oj tam zaraz do wk....denerwowania . Obserwuję od pewnego czasu i te słowne przepychanki z Espaną ( em ? ) bardzo mi się podobają a trochę przypominają taką opowiastkę : matka zajeta gotowaniem obiadu , córka i syn dokuczja sobie wzajemnie . W pewnym momencie córka się drze " mamaaaa a Maciek to mnie pchooooo ! - matka : Macieeeekk ! nie pchoj jej!!!! córka szeptem : Maciek pchoj mnie , pchoj .....tak samo i u nas , niby to takie zgorszone nasze dziewczynki , ale nie wytrzymają , żeby na posta Espany nie odpowiedzieć a jeszcze jak tak osobiście którejś coś tam napisze ? ojejciuuuuuu ! :lol3:.....Fioletowa Myszencjo uwielbiam te twoje słowne przepychanki z Espaną , bo są błyskotliwo-nieszkodliwe , ale jak już ktoraś zgorszenie udaje to dopiero mam polewkę . morda mi się śmieje od ucha do ucha :lol1:
No przecież ja też je uwielbiam :lol2: Nawet bardziej niz bardzo :-)
Ja tez pozdrawiam Rodzine pewnej ogolnopolskiej rozglosni radiowej...
Czyzby Ci chodziło o " tą " rozgłośnię ? dzwoneczku , ależ ona nie ma mordy ( jak napisałam o sobie ) - ona chyba ma to co ma świnka - ryja :-)
I tak trzymaj :-) a nie tylko te porypane , prawie garbate aniołki i post typu : ojejku ; naprawdę ? ; ha, ha , ha ; .....przynajmniej coś się dzieje .
Zamiast obserwowac ,weź czynny udział,będziesz się równie dobrze bawić:)
Espana ma specyficzne poczucie humoru,spotykane często u mocno "wygłodniałych" facetów-taki, rzekłabym erotoman-gawędziarz,wprawdzie więcej u niego gaworzenia o kupie niż o seksie,ale zawsze wierny tzw.dolnym partiom:):):):):)
Zamiast obserwowac ,weź czynny udział,będziesz się równie dobrze bawić:)
Espana ma specyficzne poczucie humoru,spotykane często u mocno "wygłodniałych" facetów-taki, rzekłabym erotoman-gawędziarz,wprawdzie więcej u niego gaworzenia o kupie niż o seksie,ale zawsze wierny tzw.dolnym partiom:):):):):)
Kuźwa na urlopie jestem i jak tu wziąć czynny udział ? lapka odpalam z samego rana , ale podchodzę do niego z doskoku , noooo . Ja tam lubię jak pisze o tych dolnych partiach , facet ma niesamowite poczucie humoru , jest bardzo błyskotliwy , nie owija niczego w bawełnę ( może ciuteczkę ) , wali prosto z mostu ......no i proszę bardzo , ostatnie , krótkie zdanko można sobie interpretować na wszystkie możliwe sposoby i jakby nie patrzeć " wali prosto z mostu " też może dotyczyc " dolnych partii " ...... alem se pofilozofowała ! Platon , Seneka , Kotarbiński to przy mnie teraz pikusie ..........chyba ?:lol2:
Nie jestem glodny niczego co wyraznie daje do zrozumienia.Nie sprzyjam tez zadnym partiom.Uwazam,ze bezpiecznie jest krazyc tam gdzie wszyscy wiedza ,ze bywa fajnie. Definicja ksiazkowo-zyciowa legla w gruzach...
Mi sie wydaje to zalezy od rodziny na jaka sie trafi czasem mozna naprawde fajnie trafic a czasem ze szkoda gadac oni mysla ze wszystko trzyma wiecznie przeciez nikt specjalnie klucza nie złamie,bo nie da sie.Tutaj gdzie teraz jestem to ta corka naprawde jest ciezką osoba wczoraj po poludniu bylam sama z Podopieczna do dzisiejszego poludnia łacznie z noca i naprawde bylo tak fajnie taki spokoj byl i bez stresu a jak corka jest to pożal sie Boże masakra.Jestem pewna ze tutaj jak przyjedzie zmienniczka to bedzie uciekac z tąd i to nie jedna naprawde wątpie ze tutaj ktos wytrzyma daje20% na to z bardzo waznych i istotnych powodów.
Pisze tu,na wyjezdzie,bo jest szansa ze wiecej osob przeczyta.
KTO w sierpniu jest w Polsce ??? Kto jest gotow przyjechac do Wrocławia ok 27.08 ???
W tym wlasnie dniu jest planowany koncert Rammstein we Wrocławiu.
Czy komus sie taka muzyka podoba,czy pojdziemy na koncert to nie ma znaczenia.
Jest okazja aby sie spotkac w wiekszym gronie.
Co wy na to ??????