Ja tutaj tez mam dość suchą skórę na stopach,musze rano i wieczorem kremowac stopy. Jak już skończysz swoja kurację to koniecznie napisz o efektach,może i ja się skuszę :-).
Gdzie te skarpetki kupiłas?
Ja tutaj tez mam dość suchą skórę na stopach,musze rano i wieczorem kremowac stopy. Jak już skończysz swoja kurację to koniecznie napisz o efektach,może i ja się skuszę :-).
Gdzie te skarpetki kupiłas?
Skarpetki zluszczające- wg. mnie cudowny wynalazek, faktycznie stopy są gładkie, ani moczenie, ani tarka itp. nie dają takich efektów. Uzależniłam się od tego wynalazku.
Ja na suche pięty stosuje krem Pilarix z dużą dawką moczniku. Polecam
Jak długo miałaś potem spokój ze skórą na stopach?
Właśnie krem z mocznikiem stosowałam i chyba dlatego mam problem bo mocznik ma właściwości także złuszczajace. Teraz mam krem z Weledy,bardzo tłusty,zobaczymy..
Właśnie krem z mocznikiem stosowałam i chyba dlatego mam problem bo mocznik ma właściwości także złuszczajace. Teraz mam krem z Weledy,bardzo tłusty,zobaczymy..
Pilarix jest mocno nawilzający, poleciła mi go dermatolog. Na stopy używam na noc (po tarce) kremu na pękające pięty Propodia Iwostinu, a na dzień krem z Rossmana Fuss Wohl z łojem jelenia, tylko ten jeden na opakowaniu ma rogi, czy głowę jelenia :lol3:
Jeśli stosuję regularnie stopki są super :tanczy:
Co stopy to obyczaj :)
mzap nie wiem co stosujesz na stopy,ale to co stosujesz na twarz ( patrzac na awatar) MUSISZ ZMIENIC !!!! :lol3:
Ja zupełnie nie wiem z czym wy macie problemy :-) nogi i tak idą na boki a twarz :rozmysla: można zasłonić gazetą.
Ja zupełnie nie wiem z czym wy macie problemy :-) nogi i tak idą na boki a twarz :rozmysla: można zasłonić gazetą.