Moje urodziny i imieniny #3

18 października 2016 15:46 / 1 osobie podoba się ten post
Dużo zdrówka i kasiory 
18 października 2016 16:02 / 4 osobom podoba się ten post
Mamulki urodziny jestem gotowa obchodzic do 5 listopada co by było akurat
18 października 2016 22:29 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nooo ! I mozna sposobem wymusić se życzenia ?:lol3: ....Mamuelka , jesteś WIELKA :-)....a te se pojechały z tym koksem ....zaraz sie zleję ze śmiechu :lol1:
 A wszystko bez tą zarazę Kasię , bo powinszowała Mamueli jako " Tryfonii " :-):-):-)

Basiu ja sobie nic nie wymysliłam nie mam urodzin dzis!!Napisałam po Geronimo zeby nie przegapic kogos !!Sorki ze dopiero ale mam w ostatnim tygodniu sporo zmieszania!!Nie mniej dziekuje wszystkim za zyczenia:)
18 października 2016 22:32 / 4 osobom podoba się ten post
teresadd

No doobra.Uśmiałam się serdecznie.To co z tymi życzeniami.?Winszować czy nie.Mamuelka stała się bohaterką i nic nie wie ,źe ma ,a może nie ma imienin .

Nie mam dzis urodzin Tereniu!
18 października 2016 22:34 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Nam się tak radośnie obchodziło dzisiaj Twoje urodziny, a 5-tego listopada powtórzymy tą przyjemność...
18 października 2016 22:35 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Mamuelka kochana jesteś.Poczekamy do 5 listopada.Tak wieść gminna niesie ,że wtedy masz urodzinki.
18 października 2016 22:36 / 5 osobom podoba się ten post
BrawoA niektorzy maja mnie w znajomych na FB i wiedza dokładnie !!Sory za zamieszanie ale ja nic nie pisałam ze mam urodziny!!!!
18 października 2016 22:38 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Mamuelka kochana jesteś.Poczekamy do 5 listopada.Tak wieść gminna niesie ,że wtedy masz urodzinki.

Tak wtedy tak ze mnie skorpionica niedobra hahahahha
18 października 2016 22:48 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Wiele razy już to mówiłam ( pisałam) , ale jeszcze raz powiem i będę powtarzała to i powtarzała ....Mamuelko , ja Cię po prostu KOCHAM  i to nie jakąś tam " żeby nie było " miłością , tylko taką jak siostra - siostrę , matka - córkę ....KOCHAM , UWIELBIAM ( za uwielbiam od Myszy F. mi się dostanie , bo to jej patent :-) ) , jesteś naszym forumowym sloneczkiem , promyczkiem i co tam się rozpisywać ....JESTEŚ PRZESŁODKA  :przytula:

Basiu N bo mi rogi urosna a nos zadrze sie do gory hehehe jestes kochanaTez cie kocham siostrzana miłoscia
18 października 2016 22:52 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Brawo:brawo1::brawo1:A niektorzy maja mnie w znajomych na FB i wiedza dokładnie !!Sory za zamieszanie ale ja nic nie pisałam ze mam urodziny!!!!

Spoko. To 5. mamy z głowy 
18 października 2016 22:54 / 4 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Basiu N bo mi rogi urosna a nos zadrze sie do gory hehehe jestes kochana:yeah:Tez cie kocham siostrzana miłoscia:przytula:

Wszystko cacy lali ,ale ja się zapytowywuę moja droga co to się z poranną gimnastyką stało,hę?Nie żebym wyrywna była do ćwiczeń ,ale dzięki Twoim nawoływaniom to chociaż człowiek się rozbudził należycie i wyrzuty sumienia jakieś miał a tak...nic:(Twoja gimnastyka zdechła ,fioletowe radio zdechło,jesień źle działa na aktywistki i jeszcze se Paolo na urlop pojechał, a podania w kadrach nie widziałam:( Normalnie bezhołowie jakies czy cuś.....
18 października 2016 23:06 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Wszystko cacy lali ,ale ja się zapytowywuę moja droga co to się z poranną gimnastyką stało,hę?Nie żebym wyrywna była do ćwiczeń ,ale dzięki Twoim nawoływaniom to chociaż człowiek się rozbudził należycie i wyrzuty sumienia jakieś miał a tak...nic:(Twoja gimnastyka zdechła ,fioletowe radio zdechło,jesień źle działa na aktywistki i jeszcze se Paolo na urlop pojechał, a podania w kadrach nie widziałam:( Normalnie bezhołowie jakies czy cuś.....

Oj tak Kasiu tak jesien żle działa na kazdego! A swoja droga to tez gdzies zgineła mi zastepczyni kurka wodna !No widzisz tak to jakos jest
20 października 2016 00:05
Darek ma dzisiaj urodziny.
Życzę mu szczęścia,obojętnie jak je sobie wyobraża.
Wytrwałości i cierpliwości,spokoju przede wszystkim.
I radości,pomimo wszystko.
20 października 2016 00:11 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkiego najlepszego Darku 100lat spełnienia wszystkich marzem
20 października 2016 00:13
Marta

Darek ma dzisiaj urodziny.
Życzę mu szczęścia,obojętnie jak je sobie wyobraża.
Wytrwałości i cierpliwości,spokoju przede wszystkim.
I radości,pomimo wszystko.

Ty najlepiej wiesz, jak Darek wyobraża sobie Swoje Szczęście.
Dziękuje,