czytam sobie teraz Wasze dowcipy, ale tego nie rozumiem ;)
czytam sobie teraz Wasze dowcipy, ale tego nie rozumiem ;)
No cos Ty Ona ,to tylko ja widze seks,bom gloda,a glodnemu chleb na mysli.
Chyba nikt nie bedzie zgorszony,bo przeciez widac jak na dloni ze to serce mu tyka:-)
:zaklopotanie: Już po pracy jestem,uff Matko co ja mam napisac? Jak Wszystko ok, to cieszę się nastrachałam się, że hej .,,,,,,,
już mi lepiej :-)
:zaklopotanie: Już po pracy jestem,uff Matko co ja mam napisac? Jak Wszystko ok, to cieszę się nastrachałam się, że hej .,,,,,,,
już mi lepiej :-)
:czerwieni sie:A co Ty taka plochliwa jak sarenka
Nie ma sie co denerwowac. Przeciez to nie Ty jestes w tym basenie, na filmie. A obrazek jest naprawde zabawny.
Magdziu są pewne granice, których staram się trzymac a ''tego'' nie zauważyłam :-(
Jak coś zle, to przepraszam i proszę o rozgrzeszenie, a teraz idę spac, bo ten zakichany Poniedziałek to nigdy się nie skonczy!
Obiad o godzinę wczesniej, Murzyn mnie podrywał :-( To Wszystko to nie jest pech? :-(
Magdziu są pewne granice, których staram się trzymac a ''tego'' nie zauważyłam :-(
Jak coś zle, to przepraszam i proszę o rozgrzeszenie, a teraz idę spac, bo ten zakichany Poniedziałek to nigdy się nie skonczy!
Obiad o godzinę wczesniej, Murzyn mnie podrywał :-( To Wszystko to nie jest pech? :-(