Dowcipy i anegdoty #4

29 lutego 2016 20:44 / 2 osobom podoba się ten post
Ale ten tekst z tym ,,tykającym sercem'' to Wam się udal ;)))
29 lutego 2016 20:49 / 5 osobom podoba się ten post
Mężczyzna do kobiety:
- Gdy widzę pani uśmiech, mam nadzieję, że złoży mi pani wizytę.
- Podrywacz z pana!
- Nie, dentysta.
29 lutego 2016 20:50 / 5 osobom podoba się ten post
Oliwia

czytam sobie teraz Wasze dowcipy, ale tego nie rozumiem ;)

Jak to nie rozumiesz?Mamy cie o********ć??? 
29 lutego 2016 20:50 / 3 osobom podoba się ten post
Przychodzi facet do psychiatry i mówi:
- Panie doktorze, odkryłem w sobie niesamowity dar. Otóż, umiem przewidywać przyszłość.
- A kiedy pan to odkrył? - pyta zaciekawiony psychiatra.
- W przyszły piątek.
29 lutego 2016 20:53 / 5 osobom podoba się ten post
Przychodzi facet do lekarza i mówi:
- Panie, mam w dupie żabę. Jak idę spać to ona mnie rechocze i nie mogę zasnąć. Niech pan coś poradzi!
Lekarz założył gumową rękawicę i zagłębił się w "szczegóły sprawy", po chwili mówi:
- Proszę pana pan ma w dupie dyktę, gdzie ta żaba?
- No właśnie za tą dyktą!
29 lutego 2016 20:54 / 4 osobom podoba się ten post
Do lekarza, świeżo upieczonego docenta, przyszła rodzina z podziękowaniami za wyleczenie chorego.
- Dziękujemy, panie doktorze - mówią.
- Docencie, docencie - poprawia docent.
- Doceniamy, doceniamy...
29 lutego 2016 20:55 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

No cos Ty Ona ,to tylko ja widze seks,bom gloda,a glodnemu chleb na mysli.

Chyba nikt  nie bedzie zgorszony,bo przeciez widac jak na dloni ze to serce mu tyka:-) 

Już po pracy jestem,uff  Matko co ja mam napisac?  Jak Wszystko ok, to cieszę się nastrachałam się, że hej .,,,,,,,
już mi lepiej
29 lutego 2016 20:56 / 5 osobom podoba się ten post
Lekarz pyta nieco zdziwiony:
- Nie zauważyła pani, że mąż miał zawał?
- Nie - odpowiada żona. - Ale mnie trochę zdziwiło, kiedy po dwudziestu latach naszego małżeństwa po raz pierwszy szepnął do mnie: Haniu - moje serce.
29 lutego 2016 20:58 / 5 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

:zaklopotanie: Już po pracy jestem,uff  Matko co ja mam napisac?  Jak Wszystko ok, to cieszę się nastrachałam się, że hej .,,,,,,,
już mi lepiej :-)

A co Ty taka plochliwa jak sarenka 
29 lutego 2016 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

:zaklopotanie: Już po pracy jestem,uff  Matko co ja mam napisac?  Jak Wszystko ok, to cieszę się nastrachałam się, że hej .,,,,,,,
już mi lepiej :-)

Nie ma sie co denerwowac. Przeciez to nie Ty jestes w tym basenie, na filmie. A obrazek jest naprawde zabawny.
29 lutego 2016 21:03 / 6 osobom podoba się ten post
magdzie

:czerwieni sie:A co Ty taka plochliwa jak sarenka 

Magdziu są pewne granice, których staram się trzymac a ''tego'' nie zauważyłam
Jak coś zle, to przepraszam i proszę o rozgrzeszenie, a teraz idę spac, bo ten zakichany Poniedziałek to nigdy się nie skonczy!
Obiad o  godzinę wczesniej, Murzyn mnie podrywał To Wszystko to nie jest pech?
29 lutego 2016 21:04
Oliwia

Nie ma sie co denerwowac. Przeciez to nie Ty jestes w tym basenie, na filmie. A obrazek jest naprawde zabawny.

To dziękuję Oliwka
29 lutego 2016 21:06 / 5 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Magdziu są pewne granice, których staram się trzymac a ''tego'' nie zauważyłam :-(
Jak coś zle, to przepraszam i proszę o rozgrzeszenie, a teraz idę spac, bo ten zakichany Poniedziałek to nigdy się nie skonczy!
Obiad o  godzinę wczesniej, Murzyn mnie podrywał :-( To Wszystko to nie jest pech? :-(

Dziewczyno i Ty to wszystko w dowcipach piszesz?powinnas w pochwalijkach a zwlaszcza o murzynie 
29 lutego 2016 21:07 / 6 osobom podoba się ten post
Trochę późno zagladnełam na fejsa bo juz poniedziałkowy wieczór. Ale jeszcze na czasie  
29 lutego 2016 21:07 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Magdziu są pewne granice, których staram się trzymac a ''tego'' nie zauważyłam :-(
Obiad o  godzinę wczesniej, Murzyn mnie podrywał :-( To Wszystko to nie jest pech? :-(

A Murzynek ladny? ;) Moze po tym podrywie Murzynka jestes pozytywnie nakrecona i  podswiadomie  o erotyce myslisz ;) stad ten obrazek w basenie gdzies sie zaplatal ;))))