Jak juz weszło na te postanowienia noworoczne to faktycznie poznaję czym jest wariant "serce nie pan". I serce to taki królewicz, lub żebrak... czy sługa lub pan. Lubi panować to niech sobie panuje, ja mu tam berła w dłoni nie zazdroszczę :lol3:
Jak juz weszło na te postanowienia noworoczne to faktycznie poznaję czym jest wariant "serce nie pan". I serce to taki królewicz, lub żebrak... czy sługa lub pan. Lubi panować to niech sobie panuje, ja mu tam berła w dłoni nie zazdroszczę :lol3:
Brawo Ty !:brawo1:
Orim co się stało? Upadły anioł? To z powodu kończącyc się świąt?
Skrzydła do góry.
Głowa mnie trochę pobolewa. Czytam świąteczne tematy i tak miło na sercu.
Przepraszam za moje nerwy i dlatego moje postanowienie na nowy rok jest takie by się nie denerwować.
Moj przyjaciel zawsze mówi Ewa spokoj! bo mi się też to udziela, ma rację. :(
Chcę też przestać palić ale boje się tego postanowienia bo mogę nie dotrwać.
natyrałem sie w Świeta czas odpocząć :-)
Zmieniłeś avatar bez problemów>?
czekaj zobacze jaki to topik aby wiedziec jak ci odpisać
A ,,,,,,,,,,,,,,,jak w tym temacie to powiedzmy ze to postanowienie noworoczne :-)
Juz nie bede taki świety :lol3:
Wiem,że nie na temat ,ale ja pytałam poważnie.
ja i powazne odpowiedzi :-)
Orim, czy możesz mi powiedzieć co przedstawia Twój obecny awatar....? Bo powiekszam....Zakładam okulary.....Zdejmuje i nic nie widzę.....Czy to jakiś symbol....? Rzeźba.....? Co to jest....?
Tylko proszę o poważna odpowiedz.....:-)
Z góry dziękuję....
czekaj oddycham,staram sie jak moge,bedzie powaznie
To jest anioł w pokoju na drabinie.
Nie jest az tak maly ten awatar aby tego nie dostrzec
Dziękuję. Dla mnie za mały. Widać cień skrzydeł na ścianie ale ten anioł na drabinie jakiś malutki.
Dziękuję. Dla mnie za mały. Widać cień skrzydeł na ścianie ale ten anioł na drabinie jakiś malutki.