Dlaczego wysokie, według mnie to jest trafne określenie i dotyczy wszystkich ludzi. Wszyscy mamy takie samo pochodzenie - jesteśmy dziećmi Boga (czy w niego wierzymy, czy nie).
Dlaczego wysokie, według mnie to jest trafne określenie i dotyczy wszystkich ludzi. Wszyscy mamy takie samo pochodzenie - jesteśmy dziećmi Boga (czy w niego wierzymy, czy nie).
A był ktoś na forum o nicku " Bosk " ? , czy mi się coś potegowało we łbie ? -:)))))
Wampiry też?
Amelka ,nieśmiało tylko wspomnę,że w średniowieczu podejrzanym o wampiryzm obcinano głowę,w serce wbijano osikowy kołek a w usta i inne otwory na ciele wkładano czosnek......,mamy niby 21 wiek,ale wiesz.....zmień avatar:) hi hi hi
A ja się cieszę, że przed pierwszym wyjazdem nie znałam tego portalu. Czytałam tutaj zbyt wiele drastycznych opowieści na temat PDP ich rodzin i warunków panujących na stelli, jechałabym sparaliżowana strachem, a tak w sumie jechałam w nieświadomości. A dlaczego warto? Bo zawsze można poczytać coś ciekawego.
Amelka ,nieśmiało tylko wspomnę,że w średniowieczu podejrzanym o wampiryzm obcinano głowę,w serce wbijano osikowy kołek a w usta i inne otwory na ciele wkładano czosnek......,mamy niby 21 wiek,ale wiesz.....zmień avatar:) hi hi hi
Tak po cichutku , może jeszcze śpi to nie przeczyta !.... E , Andi , a może nasza Ivanilka " przesmrodna " jest ? no , popatrz tylko : Berlinka bacia - be , szwajcarska do nie tych konkretnych krzaczków zagadywała , teraz ta podjada podkradzione przez Ivanilkę winogrona a sama se mogłaby na szaber chodzić !... Cosik tu mi nie pasuje ?.... wiem , że Ty " Jej " nie powtórzysz co tu na Nią nagadałam , bo wiesz , że Ją kocham jak nie wiem co , ale tak se myślę....... A niech no który małpiszon Jej powtórzy , że tu trochę poplotkowałam to .....ubiję , ubiję gadzinę !!!!-:))))))))))
U nas się mówi "na harendę" :)