Odrobina snobizmu nikomu nie zaszkodziła:-) jeszcze, to pewnie y wszystkie u mnie wykupilaś, polecialam do Netto o 8 rano i nic, wszystkie sprzedane. Teraz tzn wiosna tutaj w Aldi mi przeszły koło nosa.
Odrobina snobizmu nikomu nie zaszkodziła:-) jeszcze, to pewnie y wszystkie u mnie wykupilaś, polecialam do Netto o 8 rano i nic, wszystkie sprzedane. Teraz tzn wiosna tutaj w Aldi mi przeszły koło nosa.
To był zakup spontan, dokładnie między wszystkimi świetymi a 11. listopada rok temu :)
Była też niedawno promocja w Realu tutejszym, za 25e takie same gabaryty jak ta moja, ale jak zobaczyłam jakość, to mówię bezsensu.
W Pepco też są solidne i nie rujnujące portfela walichy na kółkach, ale to trzeba trafić
patrz w aldim, dwie walizzki za 69 euro, tylko jedna za duża druga za mała ,ja już chcę zmniejszyć bagaż:strach na wroble:
A ja tak inteligentnie zapytam. Ile litrów ma taka standardowa walizka, torba? Ja nie biorę przesadnie dużo rzeczy, ale wiadomo , że musimy mieć wszystko na urok i sr.....Teraz mam taką duużą z Biedronki i jest lekko za mała, a i panowie przy przesiadce leciutko ją uszkodzili. Zaszyłam i jeszcze dyszy, ale muszę coś nowego zakupić prędzej czy później. Taką za 100 zł to widziałam po jednej podróży i była już mocno sfatygowana. Cuś odrobinę lepszego, ale nieprzesadnie szukam.
Tak, super fajna, ale ja muszę na 4 kółkach.
Zawsze, jest napisane ile taka walizka ma pojemności i same duże mają różną pojemność.
Torby są bardziej pakowne od walizek, miałam taką średnią przez 6 lat kupiłam ją na bazarze w polsce za 150 zł troszkę się wytarła ale i kółka i raczka idealna , tyle że chcę koniecznie na 4 kółkach i kolorową, żeby się rzucała w oczy.
Podałam kilka linków może ktoś mi jeszcze coś doradzi, bo nie chcę płacić za firmę, ale i nie chcę badziewia na raz czy dwa.....zapraszam na 1 stronę.