Poczty również nie polecam za paczę z bombkami ....leciutkimi jak piórka ...z papieru moja córcia w zeszłym roku zapłaciła ponad 60 zł......
Poczty również nie polecam za paczę z bombkami ....leciutkimi jak piórka ...z papieru moja córcia w zeszłym roku zapłaciła ponad 60 zł......
W czwartek lekarz wypisał Pdp Melperon i wczoraj Jej dałam o 21.00 i nie mogła zasnąc do północy, nie wiem może wcześniej dawać albo z Niej taka twarda sztuka:terminator:
W czwartek lekarz wypisał Pdp Melperon i wczoraj Jej dałam o 21.00 i nie mogła zasnąc do północy, nie wiem może wcześniej dawać albo z Niej taka twarda sztuka:terminator:
Na to żeby Melperon zaczął działać trzeba czasem około 3 tygodni. Początkowo myślałam, że to niewypał a jednak się uregulowało ze spaniem u mojej pdp.
Mam 25mg, i rano tez sp. Wczorj dopiero spała do 7.30.Będe jej dawała o 20.00 i jeszcze melise jej daję do picia.Wczoraj dopiero pierwszy raz dostała .zobaczymy:bije2:a jak nie to tak jak na załączonym obrazki:)
Moja poprzednia pdp dostawala 100. Nie byl to jednak lek dla niej, bo byla po nim niesamowicie pobudzona I agresywna. Bardzo szybko zostal odstawiony I zastapiony kropelkami, po ktorych spala swietnie. Jednak niestety nazwy nie pamietam
Czytałam o tym leku i właśnie pisało że nie wszystkim skutkuje i efekt może być odwrotny i że kropelki są skuteczniejsze.
To mam nadzieję że sie unormuje, bo w dzień by spała/ chociaz jej nie daję/ a wnocy do 3 buszuje i ja za nią:modlmy sie:
Moja poprzednia pdp dostawala 100. Nie byl to jednak lek dla niej, bo byla po nim niesamowicie pobudzona I agresywna. Bardzo szybko zostal odstawiony I zastapiony kropelkami, po ktorych spala swietnie. Jednak niestety nazwy nie pamietam
Dziewczyny, może do Was sie zwróce? Szukam krótkich zleceń, max 5 tygodni. Może coś o tym wiecie?Jeśli macie jakieś informacje prosze o e-mail.