No własnie przez tę.....spadniętą przyłbice to jak dziecko we mgle się porusza. Z tą się prześpi, z tamtą zdrzemnie a i tak wokół ciemność.........:-)
No własnie przez tę.....spadniętą przyłbice to jak dziecko we mgle się porusza. Z tą się prześpi, z tamtą zdrzemnie a i tak wokół ciemność.........:-)
ale macie doswiadczenia z tymi swoimi rycerzami :lol3:
A gdzie miejsce na miłość :lol3::lol3:
A czasu nie ma:-).Trzeba do De jechac:-).Kase zarabiać :-)
Oj zycie ciezkie dla białogłowy:wysmiewa:
Z jakimi rycerzami??? Od jakiś 43 lat nie widziałam ani jednego,a jeśli już to rumaka nie posiadał,a kopię wielkości zapałki :lol3:
Tak,tak do De trzeba jechać,przynajmniej kasą się cieszyć,skoro na rycerza liczyć nie można ...
No bo tacy to własnie rycerze aktualnie są na tym świecie .Miodku by się chciało, farmazonki by się gadało, ale rachunki to białogłowo sama sobie płać :lol3:
Ja Cię mogę za rękę potrzymać i nie tylko:lol2: W gratisie :lol3:
No bo tacy to własnie rycerze aktualnie są na tym świecie .Miodku by się chciało, farmazonki by się gadało, ale rachunki to białogłowo sama sobie płać :lol3:
Ja Cię mogę za rękę potrzymać i nie tylko:lol2: W gratisie :lol3:
Ojezus, edytowałam :D :D :D
Orimku, za nic Cię trzymać nie zamierzam. Ostatnie zdanie mojej wypowiedzi powiedział rycerz z zakutym.........
Wybacz Orimku i Orimkowa żono ślubna :-)
Alez niezręcznie wyszło :lol2:
Orimku, za nic Cię trzymać nie zamierzam. Ostatnie zdanie mojej wypowiedzi powiedział rycerz z zakutym.........
wybaczone ci zostalo :-)
czasami człowiekowi sie wyrwie i powie o czym marzy :lol3:
Jakby rycerz przyniósł do domu wystarczająco kasy to białogłowy nie musiałyby do de jezdzic........Świat schodzi na psy.....Rycerze też....
Doda to mnie oświeciłaś:-) to Orim ma żonę własną ślubną...?
Jak Bozie kocham myślałam,że nie ma...jak tu wpadnie to nam kudły powyrywa...
a bialoglowy to siedza z łajzą ktory mial byc rycerzem i tyraja aby jego zbroja lsniła przed sąsiadami :-) i w całej okolicy :-)
az sie łza w oku kręci ze sa tacy co maja tak dobrze :-)
:-) Ty sie lepiej wystrzegaj , bo........
a i pejczem moge smagnąć po...........