Przejrzałam cały telefon i nic. Wykasowałam wszystką muzykę, zdjęcia i smsy i dalej nie widzi miejsca. I nie mam pojęcia jak zmienić miejsce zapisywania. Bo nie pytam mnie gdzie chcę tylko sam chce instalować w pamięci urządzenia.
Przejrzałam cały telefon i nic. Wykasowałam wszystką muzykę, zdjęcia i smsy i dalej nie widzi miejsca. I nie mam pojęcia jak zmienić miejsce zapisywania. Bo nie pytam mnie gdzie chcę tylko sam chce instalować w pamięci urządzenia.
Zobacz link ktory podalem. Whotsapp nie da sie zapisac jako aplikacji na karcie pamieci . Mozna przeniesc pliki z Whotsapp na dodatkowa pamiec ale sam app musi byc na glownej pamieci.
zgadza sie Knorku.) jeszcze wypoczywasz?
badz kreatywna:-) @ w profilu
Knorku?????????
Mazurkuuuuu:):) a co nie mozna mi tak???? ja tez z Mazur a na Mazurach Knora sie do zup przede wszystkim uzywa
Mazurkuuuuu:):) a co nie mozna mi tak???? ja tez z Mazur a na Mazurach Knora sie do zup przede wszystkim uzywa
A może ja też będę kreatywna i.....poproszę Basię o Twój numer.......jeśli nie masz nic przeciwko oczywiście:)
Zainstalowalem WhatsApp u siebie w telefonie ! To takie info jak by ktos chcial ze mna pogadac:-)
Chcę koleżance zainstalować.Co muszę zrobić?Tak po chłopsku proszę mi napisać
poszukac aplikacji,sciagnac i zainstalowac.Rejestracja nr tel i dziala