To dziwnie, a masz google na telefonie i czy twój telefon ma łączność z kompem?
Jaki internet w telefonie?
To dziwnie, a masz google na telefonie i czy twój telefon ma łączność z kompem?
Jaki internet w telefonie?
Tak, mam neta w telefonie, mogę czytać gazety, nasz portal. Bez problemu dzwonię, piszę sms, przeglądam pocztę, uczę się niemieckiego z busuu. Ale nie mogę nic ściągnąć np. skypa czy whatsapp.
Mam androida i próbuję to robić ze sklepu play
To szybsza forma komunikacji i zawsze jest pod ręką.
Moim zdaniem nie można tego ze skeypem porównywać bo jedno służy do wideokonferencji a drugie do szybkiego komunikowania się,najczęściej w formie pisemnej.....więc dwie różne "baustelle":))
Do szybkiego komunikowania się mam Facebooka. No i na Skype tez można pisać i zdjęcia wysyłać. To jak rozumiem nic innego te aplikacje nie mają?
Czaję:) Mi w telefonie Skype chodzi bardzo dobrze, więc też mam zawsze pod ręką. Tak tylko chciałam się dowiedzieć, co te apki robią.
A ja wymyśliłam sobie tak: na wyjazdy nie biorę ani laptopa ani telefonu tylko tablet z telefonem
Mam takie pytanie. Otoz pobieram teraz internet ze sticka (Orange), net dziala mi dobrze ale w telefonie stracilam dostep do WhatsApp i nie mam dostepu do zadnych tam polaczen. Wczesniej jak neta mialam na stacjonalnym, w telefonie wszystko dzialalo dobrze. :-(
Mam takie pytanie. Otoz pobieram teraz internet ze sticka (Orange), net dziala mi dobrze ale w telefonie stracilam dostep do WhatsApp i nie mam dostepu do zadnych tam polaczen. Wczesniej jak neta mialam na stacjonalnym, w telefonie wszystko dzialalo dobrze. :-(