Ivetta ma racje,ja tez musialam przelac 17 zl.zeby dokonczyc rezerwacje i otrzymac kontakt do kierowcy. A robilam to dwa dni temu wiec na pewno nic sie nie zmienilo od tego czasu.
Ivetta ma racje,ja tez musialam przelac 17 zl.zeby dokonczyc rezerwacje i otrzymac kontakt do kierowcy. A robilam to dwa dni temu wiec na pewno nic sie nie zmienilo od tego czasu.
Nie mówię, że nie ma racji, piszę, że ja na razie nic nie płaciłam i rezerwacje robiłam bez opłaty. Ostatni raz jechałam 17 lipca, więc też nie jakoś bardzo dawno temu.
Ciekawa jestem, jak będzie kolejnym razem i jak jest przy podróżowaniu po De? Myślałam, żeby sie przejechać w jedno miejsce blablacarem, podróż ma kosztować 10 euro, ale z opłatą czy bez opłaty dla portalu, hmm :(?
mam ochote pojechac z tym bla bla car bo znalazlam przejazd i godzina i dzien mi odpowiada. Kurcze napisalam jakas wiadomosc, ale jak to na telefonie sie robi to troche kiepsko idzie i teraz nie wiem to juz zarezerwowalam miejsce czy musze jakies Konto zalozyc i dopiero czy jak ?, troszke zielona jestem
31.08 jade do Wurzburga.Oczywiście mogę kogoś zabrać
Jak "Złotym pociągiem" to jadę.
Faktycznie na tym bla bla car trzeba sie zarejstrowac i wniesc oplate, ale przeciez ja do konca nie wiem czy kierowcy bedzie pasowalo, ze mam duza torbe i wogole, nie da sie inaczej skontaktowac z kierowca, najpier omowic szczegoly a potem te oplaty ?
Faktycznie na tym bla bla car trzeba sie zarejstrowac i wniesc oplate, ale przeciez ja do konca nie wiem czy kierowcy bedzie pasowalo, ze mam duza torbe i wogole, nie da sie inaczej skontaktowac z kierowca, najpier omowic szczegoly a potem te oplaty ?