witam ,moze jest ktos z woj.warminsko-mazurskiego i pracuje w Hamburgu,byloby mi bardzo milo znalezc bratnia duszyczke na pogaduchy.Pozdrawiam cale opiekunowo i zycze spokojnej nocki.
witam ,moze jest ktos z woj.warminsko-mazurskiego i pracuje w Hamburgu,byloby mi bardzo milo znalezc bratnia duszyczke na pogaduchy.Pozdrawiam cale opiekunowo i zycze spokojnej nocki.
witam! A czy ktoś jest w Hamburgu?
KOBIETKI ZMIENCIE TO HALLO...........JUZ SLUCHAC NIE IDZIE ..........:lol3: CO MY NA POCZCIE PRACUJEMY...prosze blagam nie uzywajcie tego slowa...........:modlmy sie:
No to zmienić czy nie? Może jakieś referendum?
KOBIETKI ZMIENCIE TO HALLO...........JUZ SLUCHAC NIE IDZIE ..........:lol3: CO MY NA POCZCIE PRACUJEMY...prosze blagam nie uzywajcie tego slowa...........:modlmy sie:
Co nie używajcie ? ....nie wiesz Babka co to jest spaczenie zawodwowe ? Widocznie koleżanki PDP " halluje " od rana do nocy i w krew już weszło :-)Mało to z nich zapomina naszego imienia , tylko od świtu " Hallooooooo , eeeeee Du , halloooo ! " pokrzykują ?:lol3:
Sorry, naprawdę nie wiem o co chodzi. Ja " hallo" słyszę tylko w sklepie i w dodatku bardzo mi się to podoba. Mój problem to włączenie tutaj pralki, dwie godziny zmarnowane, w końcu uprałam sobie ręcznie. Jakaś durna pralka - znalazłam jakiś otwór przypominający wrzut monety w parkomacie????????????????? Drugi problem: Tochter przywiozła śledzie = mam z nich jutro ugotować obiad.:fuckyou2: Czy ktoś wie o co chodzi?