Dzięki Janusz- w ogóle ten zespół z okresu lat 90 grał bardzo dobrze. Teraz z nowym wokalistą nie jest żle, ale to nie to.Jeszcze raz , utwór z tego samego albumu "Dirt" , z nieżyjącym już Layne'm Staley' em

Dzięki Janusz- w ogóle ten zespół z okresu lat 90 grał bardzo dobrze. Teraz z nowym wokalistą nie jest żle, ale to nie to.Jeszcze raz , utwór z tego samego albumu "Dirt" , z nieżyjącym już Layne'm Staley' em
Kto by pomyślał, że wśród opiekunek aż tyle słucha alternatywnej muzyki? :batuta:
Alice in Chains, to bardziej grungowo-metalowy zespół, no ale pod alternatywną też można podciągnąć :)
Ja wyrosłam w muzykującej rodzinie. Disco było mi zawsze obce, ale inna muzyka począwszy od klasyki, skonczywszy na metalu-to i owszem :)
Mój starszy syn, jak był mały to przy Slayerze usypiał-oczywiście po cichu muzyka grała :)
Prowincjusz kiedyś zamiescił link do utworu alternatywnego jazz-metalowego zespołu. Uważam , że naprawdę dobrze grają.
Mając na myśli alternatywną muzykę, myślałem o czymś co nie jest komerchą z radia ;-)