doda1961Napisałam posta, wymazałam i własnie kończe odgryzanie sobie ręki. Obrzydliwa osoba. Obrzydliwa!!!!
Oj tam zaraz obrzydliwa ...ale temat rozwinął się i buja się nadal .
Podtrzymując rozbujany temat ....uwżam , że osoby , które szperają w dokumentach ...telefonie ..komputerze ...są osobami niezrównoważnymi . To jest choroba , którą natychmiast trzeba by było poddać leczeniu , bo taki ktoś nie nadaje się absolutnie do przebywania w czyimś mieszkaniu . Nie wiem , czy ktoś taki nadaje się na opiekunkę . Nie mnie sądzić , czy oceniać , ale wszędobylskie osoby ode mnie ...mojego mieszkania precz ...proszę !
To ..co opisuje użytkowniczka Anette z P na końcu, jak dla mnie jest sztuczne ....ot ...aby coś się działo ..... Jeszcze forum nie zginęło ...póki coś piszemy

....Po prostu dla mnie jest nie do uwierzenia , żeby dorosła osoba , która podejmuje się opieki nad chorymi ludźmi była aż tak nieodpowiedzialna , bezczelna ....włażąca z butami w czyjesz życie .
Nie jestem za bardzo zgorszona tym co opisuje , tylko bardzo zniesmaczona .Jeśli jest to wytwór jakiegoś dziwnego zmyślania , żeby tylko coś się działo ...Jezusie Nazareński ...miej tą osobę w opiece . Amen