Juz jej to 3 razy pisałam a ona swoje. No nie rozumie i tyle. Ją nie interesuje co agencja uzgadnia, ona ma swoje uzgodnienia. Ręce opadają.
Juz jej to 3 razy pisałam a ona swoje. No nie rozumie i tyle. Ją nie interesuje co agencja uzgadnia, ona ma swoje uzgodnienia. Ręce opadają.
Mycha krótko jej napisz i zwięźle,niech Ci du... nie zawraca ,nie dzwoni ,nie pisze,od terminów ma agencję,koniec kropka.Ty masz swoją umowę ,taką samą ma rodzina a reszta Cię nie obchodzi.Dziwi mnie ,że agencja z nia tego krótko nie załatwi-znaleźć inną chętną nie jest trudno:) Tu tylko krótka piłka-albo jedzie pani w określonym przez nas terminie ,albo wcale.Dupowata jakaś agentura.......
Mycha krótko jej napisz i zwięźle,niech Ci du... nie zawraca ,nie dzwoni ,nie pisze,od terminów ma agencję,koniec kropka.Ty masz swoją umowę ,taką samą ma rodzina a reszta Cię nie obchodzi.Dziwi mnie ,że agencja z nia tego krótko nie załatwi-znaleźć inną chętną nie jest trudno:) Tu tylko krótka piłka-albo jedzie pani w określonym przez nas terminie ,albo wcale.Dupowata jakaś agentura.......
Ja dbam o takie drobiazgi. Może to źle ale uważam, że tak powinno być. Jak odchodzę na dłużej, to albo zmieniam status albo klapnę lapka. Bo wiem, że po drugiej stronie, jak ktoś napisze i widzi, że jestem aktywna, to oczekuje odpowiedzi. Może nie natychmiast ale oczekuje. A tu np. poszłam sobie na 2-3 godziny zostawiając się w aktywnym stanie. Jak jestem na żółto to wiadomo, że odpowiedź nie nadejdzie od razu.
Modi ma wolne albo są układy inna osoba dostałaby wpis na zielono albo usunięte konto bo to nie dział ogłoszeń ale to moje zdanie :)
Jakich ogłoszeń ???
Pani z jednej z firm posty chwalebne sadzi.
Jestem! A co do bananów, to właśnie przyszła nowa dostawa - cały kontener! Właśnie idę go otworzyć :moderator2: