Najczystsze jezioro w Polsce:
Najczystsze jezioro w Polsce:
Tak mi się coś wydawało , że pisze się " najczystsze ":smiech3:
Lubuszanki gdzie jesteście ? dzisiaj przepiekny wieczór . Wracałam do domu ze słoneczkiem, mrozik już tylko lekutki :-) a powietrze najczystrze .
Lubuskie Warte Zachodu , kraina wina i miodu, a inni niech mówią co chcą :moje_wakacje: Powietrze czyste przejrzyste , natura , lasy , bliskość granicy, dobra infrastruktura, bardzo niski stopień bezrobocia , dobry poziom życia, rozwój ... , sport na wysokim poziomie, przyjemni kulturalni ludzie , etc. :welcome: :zakochany2:
Lubuskie Warte Zachodu , kraina wina i miodu, a inni niech mówią co chcą :moje_wakacje: Powietrze czyste przejrzyste , natura , lasy , bliskość granicy, dobra infrastruktura, bardzo niski stopień bezrobocia , dobry poziom życia, rozwój ... , sport na wysokim poziomie, przyjemni kulturalni ludzie , etc. :welcome: :zakochany2:
Węgliniec - w dolnosląskim :-)
Pieknie , pogoda też dopisuje, chociaż dzisiaj ma padać deszcz . Ptaki tokują, widziałam w sobotę żurawie w tańcu godowym . To bardzo płochliwe ptaki i podejście wymaga dużo sprytu. Nie chciałam przerywać obrzędku . W następną sobotę pojadę do Słońska podglądać wszelakie ptactwo . https://www.youtube.com/watch?v=shj2_u4zz8w
Jak już będziesz w tamtych okolicach to po drodze masz ładne Krosno Odrz. i Kostrzyn n.O. Zdjęcia na pewno będą mega. A z powrotem zakupy w FFO . :-)