Witam chciałabym wszystkich uczulić na tą firmę. Po przyjętej rezerwacji powiedziano mi że dzień przed wyjazdem kierowca skontaktuję się ze mną. Ok. Dzień przed wyjazdem nikt się nie odezwał więc ja próbowałam się skontaktować. Nikt nie odbierał. W dzień wyjazdu,nikt nie odbierał dopiero wieczorem oddzwonili i powiedzieli ze kierowca bedzie po mnie niedługo miedzy 21.00-22.00. Po mimo ze nie kontaktowali się ze mną 2 dni ucieszyłam się ze jednak jadę :). Jednak mineła godzina 21,22,23,24 i nic cisza. Znowu dzwonie,nikt nie odbiera w końcu wyłączyli tel. Dzwoniłam z różnych numerów. O godz 2 w nocy SMS - Kto tam? co się stało? Kto po drugiej stronie? Więc oddzwaniam. Odebrali i udawali że tel im nie działa. I tak do Dnia dzisiejszego Dubaja nie ma. 2 dni nie spałam wyczekiwałam tel póżniej wyjazdu i i tak nikt po mnie nie przyjechał. Gdyby powiedzieli ze sie coś wydażyło znalazłabym inny transport i byłabym już w domu. Żadna firma nie zrobiła sobie jeszcze ze mnie takich jaj. Jak tak w ogóle można traktować ludzic? Chciałbym aby właściciel tej idiotycznej firmy znalazł się na moim miejscu, i tłumaczył moim płaczącym dzieciom do słuchawki że mnie na urodzinach ćórki nie bedzie tylko wroce za 3 dni. Ponieważ Firma Dubaj zrobiła sobie ze mnie jaja. Nigdy więcej.