Zakwitło :kwiatek dla ciebie1:

Zakwitło :kwiatek dla ciebie1:
Tego nie wiedziałem
https://kultura.onet.pl/muzyka/wiadomosci/budka-suflera-kim-byla-tytulowa-jolka-z-najwiekszego-przeboju-grupy/8fmb7dm
Było, minęło, popłynęło ....:kwiatek dla ciebie2:
Żegnam się z tym forum. Co jedna to mądrzejsza. Kutwa max nie można własnego zdania wyrazić bo od razu atak. Proszę nie komentować mojej decyzji. Bawie się dobrze ale beze mnie. :-( Cześć.
(usunięte) Proszę zapoznać się z regulaminem i netykietą.
(usunięte) Proszę zapoznać się z regulaminem i netykietą.
Żegnam się z tym forum. Co jedna to mądrzejsza. Kutwa max nie można własnego zdania wyrazić bo od razu atak. Proszę nie komentować mojej decyzji. Bawie się dobrze ale beze mnie. :-( Cześć.
I nie czytasz uważnie Oskar- podcieram szwajcarski tyłek za solidne pieniądze.
I nie czytasz uważnie Oskar- podcieram szwajcarski tyłek za solidne pieniądze.
I co,myślisz że przyjemniej szwajcarski niż niemiecki tyłek podcierać?:-)
I co,myślisz że przyjemniej szwajcarski niż niemiecki tyłek podcierać?:-)
Ale ona ma solidna kase a my niemieckie podcieramy za groszki takze wiesz....
A ty Gusia ogólnikowo i z duzym marginesem dla pola manewru jak zwykle.
Nie wiem kto rozpatruje podcieranie tyłka w kategoriach przyjemności, ale z zawodu jestem pielęgniarką i praca przy chorych to dla mnie nic szokującego i hańbiącego.
A ze dojcz u mnie bardzo dobry plus dodatkowe kwalifikacje zdobyte juz w Niemczech , do tego rozeznanie w temacie, to daje mi komfort przebierania w dobrych ofertach.