BUTONIERKA-but,ton,nora,norka,ten,ta,to,tu,nie,nikt,NIK,kino
PASKUDZTWO
BUTONIERKA-but,ton,nora,norka,ten,ta,to,tu,nie,nikt,NIK,kino
PASKUDZTWO
Oj tam,oj tam ,dziewczęta- kudy mnie do Waszych zdolności /w tym temacie,żeby nie było/:):):):)
FEMINIZM: em, Emi, fen, feni, FIZ, mini, min, mi, me, mem, mim, minie, mnie, men, nim, nie, niemi, zimni, zim, ziemi, ziem, RADIOLOGIA
RADIOLOGIA: Ra, radio, radia, Ad, Ada, Ado, do, od, droga, drogi, drogo, rola, li, la, lag, laga, lagi, lago, go, gol, gola, goli, gad, gada, gadali, gar, gara, gra, gro, grali, Ola, Olo, Olga, Olg, Olga, Olgi, id, ido, Ida, Al, Ala, Ali, alg, algo, alga, algi, agar, dola, dola, dolar, dolara, lar, lara, ar, ara, aro, Argo, aria, arii, ird, IrDA, igra, igrali, irg, irga, irgi, Ig, Iga, Igo, Igi, igloo, orgia, orgii, gir, gira, giro, grad, rad, ogr, ogra, ogar, ogara, Dior, Diora, or, ora, oro, Ligia, Ligio, lig, liga, ligo, ligi, lir, lira, liro, Lidia, Lidio, Lida, lido, rogi, rogal, rogali, rogala, ord, orda, ordo, loda, oda, odo, odia, gid, gida, ograli, Ir, gil, gila, gildia, gildio.
PRZYJEZDNA
PRZYJEZDNA DNA, dan, dany, dane, daj, dar, dary, ar, ary, ryz, ryza, perz, jad, jady, darzy, jarzy, jarzyn, Dera, era, er, Andy, zen, przyj, przed, Ed, Edyp, Edypa, na, za, drze, prze, przez, Az, Jan, jar, jary, ryj, ryje, ryja, ja, jazdy, jazd, Peja, pean, zez, zeza, ran, rany, drezyna, drezyn, dren, dreny, Ren, Reny, Rej, Reja, ej, je, jedna, Reda, Redy, pan, naj, ryp, pyra, nadzy,rdzy,rdza, Rydz, rydza,rydze,
KOMISYJNIE
PRZYJEZDNA DNA, dan, dany, dane, daj, dar, dary, ar, ary, ryz, ryza, perz, jad, jady, darzy, jarzy, jarzyn, Dera, era, er, Andy, zen, przyj, przed, Ed, Edyp, Edypa, na, za, drze, prze, przez, Az, Jan, jar, jary, ryj, ryje, ryja, ja, jazdy, jazd, Peja, pean, zez, zeza, ran, rany, drezyna, drezyn, dren, dreny, Ren, Reny, Rej, Reja, ej, je, jedna, Reda, Redy, pan, naj, ryp, pyra, nadzy,rdzy,rdza, Rydz, rydza,rydze,
KOMISYJNIE
KOMISYJNIE: im, Inko, jem, jemy, JYSK, komis, komisje, komin, kominie, kmin, kij, kijem, kosy, kosi, moje, mknie, misje, mem, mis, misy, mysi, mysie, mi, mnie, my, MON, nie, NIK ,NIKE, miny, nisko, niskie, niski, niskim, nos, noski, nosy, nosem, noskiem, sen, syn, sejm, syk, smyk, smyki, smok, smoki, ZAPOMNIEĆ
ŚRODKOWA: środa, rod, rodak, Ra, ro, od, do, oda, odo, wok, woka, ok, oka, oko, ko, ok, owa, owo, war, Warko, ar, arko, owad, owada, wad, wado, dok, dokowa, kaw, kawo, kar, kar, kard, kardo, ARDO, Kaś, Aś, Aśko, Ad, Ado, drwa, rwa, rwo, wora, or, ora, oro, orka, orko, rok, kor, kora, koro, kwa, kwaś, oś, ośka, ośko, ord, orda, okr, okra, kraś, krowa, krowo, kowar, koś, Doś, Dośka, dwa, roś, woda, wodo, odra, odro, odrowa, Wda, Wdo, wrak, rak, Rakowo.
SINGIELKI
SINGIELKI- SI, sing, gel, klei, lei, NIK, kin, kinie, gin, niski, niskie, skin, sik, siki, sen, klin, klinie, kielni, lek, leki, len, Nel, Nelki, Ken, lin, linki, lis, lisie, liski, Legii,gil, gile, ile, Inki, Igi, Isi, Isie, sieni, nie, Nil, El, Elki, Eni, Eli, lek, leki, kisi, kisiel, Ingi, NK, LKS, KS, GKS, SKL, -DRESZCZOWIEC
DRESZCZOWIEC: dreszcz, dreszcze, deszcz, deszczowe, deszczowi, drocz, wiec, wiece, wice, er, ero, eroico, roi, rei, soi, siew, si, Sid, co, re, do, od, odzie, ro, rosi, osi, osie, os, szczere, sowie, zdrowi, zdrowie, wsi, wsie, owi, owe, owiec, owce, dwie, dwoi, rowie, desce, es, esce, ez, ezo, Ezro, zrosi, Dosi, Dosie, doi, Iz, Izo, iw, iwo, wre, rod, zez, zezie, zer, zero, zerowi, zerowe, serc, serce, sercowe, sercowi, ser, serowe, serowi, serw, sodzie, cez, cezowe, cezowi, wir, wirze, Ir, id, Ido, ideo, ideowe, deo, ordzie, ord, rodzi, dziw, dziwo, drze, zedrze, ze, szew, szwie, szczodre, dres, dresowe, dresowi, der, dero, derce, erce, ZOZ, redo, red, redzie, redowe, deresz, co, OC, siwe, siwo, Sicz, zwie, wie, wieszcz, wieszcze, rew, rewo, rewie, Ew, Ewo, Ewie, dociec, dociecze, ciecze, cieczo, ciecz, siecze, ceres, ceresowi, cer, cero, cerze, cedr, cedrowe, cedrowi, Cedric, rwo, rwie, zwierz, zwierze, wierz, zwid, wid, wideo, wodzie, wozie, wozi, odrze, cios, dowie, Oz, ziew, swe, swoi, we, SOR, or, orze, Soczi, derwisz, derwisze.ŚCIEŻYNKA
ŚCIEŻYNKA: aż, Anki, anyż, AK, ci, ciek, cekin, cekina, cienka, cena, cenka, enka, inka, IKA, Ina, każe, kacie, kac, nic, nie, na, Ni, NIK, ścinka, śnie, ściek, ścieżka, życie, że, żak, MAGNOLIA