Zabawa w słówka #3

29 września 2016 00:32 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

BUTONIERKA-but,ton,nora,norka,ten,ta,to,tu,nie,nikt,NIK,kino

PASKUDZTWO

Kasia leniuszku:) BUTONIERKA- but, buta, butki, bon, Boni, bita, bite, bon, , Bona, Ben, Benia, Beti, BBenita, ban, banie, bat, bar, barki, barek, Bartek, Bieta, ta, to, te, ten, on, ona, oni, Noe, nikt, nit, nitka, ner, nerka, nerki, net, nor, norka, norki, not, Nobi, berka, er, erka, erki, ar, Arek, Ani, Anie, AK, kartki, kartek, kar, karni, karne, kat, Katie, Kat, kor, korn, keton, ton, Toni, Tonia, nie, no, nor, norek, norka, burki, burka, bak, baki, roi, koi, kroi, toi, boi, OB, NOK, AOK, Ute, urna, urnie, urn, NK, EB, bok, boki, Rek, rekin, rekina, kin, kina, kino, kit, kita, tik, tak, taki, tika, baton, batonik, barki, krab, kran, ran, rani, ranki, rabin, ratunek, ranek, nek, nera, ner, nerki, Inka, Irka, Irek, kret, unia, Eni, NIK, rak, raki, rakiet, kun, kuna, na, notka, Renia, Reni, Ren, renta, rent, auto, tir, Tiran, Iran, Irak, urok, uroki, uran, tenor, tenora, krat, kreton, trak, trok, troka, kra, rai, brak, braki, brat, brate, bratki, bat, utonie, bunt, bonti, tuba, tubka, tubki, BIK, IKN, natki, tarki, tabu, tabun, bierna, robi, Robin, rotka, rot, rut, ruta, ruina, ruin, Nika, IKEA, Ken, Kenia, Keni, kur, kura, uroki, urok, kir, bet, beta, Barni, burak, buraki, tuk, tukan, kant, ikona, ikon, kona, koni, konia, konie, kuta, kute, kutikora, koran, roki, rok, bruk, nurek, nurka, nurki, , - Zaraz wpadnie Saazar , to będzie cała stroa:)-PASKUDZTWO
29 września 2016 07:09 / 1 osobie podoba się ten post
Oj tam,oj tam ,dziewczęta- kudy mnie do Waszych zdolności /w tym temacie,żeby nie było/:):):):)
29 września 2016 23:27
kasia63

Oj tam,oj tam ,dziewczęta- kudy mnie do Waszych zdolności /w tym temacie,żeby nie było/:):):):)

PASKUDZTWO- po, pa, pas, Pat, pak, pakt, pako, PWS, WSK, SKO, SOP, PTK, KW, KWS, WOK, WKU, UP, SPD, WZ, TWS, WSP, SP, puk, Tusk, Tuska, tu, tup, to, sak, sakwo, suka, suko, suk, kuso, kusa, kutwa, kupa, kup, koza, kot, kota, kopa, kosa, kos, os, osa, As, akt, AWS, was, Saw, Sawko, Sawo, sowa, owa, WAT, wato, woza, od, do, dat, dwa, dup, dupa, dupko, PKO, post, poza, poz, pusto, pusta, kwas, kas, kat, kawo, kaw, kap, kapo, pot, paw, stuka, stuk, stop, stopa, stopka, stok, stoka, staw, twa, skup, pod, sto, sok, sad, sap, Szkot, Szkota, szat, tas, dasz, dat, suwak, WAK, woza, wozak, wosk, woska, wad, ud, udka, udo, Uwo, wodza, woda, Oda, Oz, OPS,OSP, ZUS, US, szop, szopka, szpak, szkapo, szkap, szuka, szok, Tadko, zupka, zupo, zup, top, tusz, stu, waz, wazo, Ado, AD, pusz, puszko, puszka, pasto, past, szopa, UW, uzda, uzdo, zostaw, soda, kod, dok, kusz, kusza, ospa, opas, zasp,zaspo, spod, spodka, tka, tak, tako, -FEMINIZM
02 października 2016 20:16
FEMINIZM: em, Emi, fen, feni, FIZ, mini, min, mi, me, mem, mim, minie, mnie, men, nim, nie, niemi, zimni, zim, ziemi, ziem, RADIOLOGIA
03 października 2016 07:59
kasia14

FEMINIZM: em, Emi, fen, feni, FIZ, mini, min, mi, me, mem, mim, minie, mnie, men, nim, nie, niemi, zimni, zim, ziemi, ziem, RADIOLOGIA

RADIOLOGIA: Ra, radio, radia, Ad, Ada, Ado, do, od, droga, drogi, drogo, rola, li, la, lag, laga, lagi, lago, go, gol, gola, goli, gad, gada, gadali, gar, gara, gra, gro, grali, Ola, Olo, Olga, Olg, Olga, Olgi, id, ido, Ida, Al, Ala, Ali, alg, algo, alga, algi, agar, dola, dola, dolar, dolara, lar, lara, ar, ara, aro, Argo, aria, arii, ird, IrDA, igra, igrali, irg, irga, irgi, Ig, Iga, Igo, Igi, igloo, orgia, orgii, gir, gira, giro, grad, rad, ogr, ogra, ogar, ogara, Dior, Diora, or, ora, oro, Ligia, Ligio, lig, liga, ligo, ligi, lir, lira, liro, Lidia, Lidio, Lida, lido, rogi, rogal, rogali, rogala, ord, orda, ordo, loda, oda, odo, odia, gid, gida, ograli, Ir, gil, gila, gildia, gildio.
PRZYJEZDNA
04 października 2016 10:56 / 3 osobom podoba się ten post
salazar

RADIOLOGIA: Ra, radio, radia, Ad, Ada, Ado, do, od, droga, drogi, drogo, rola, li, la, lag, laga, lagi, lago, go, gol, gola, goli, gad, gada, gadali, gar, gara, gra, gro, grali, Ola, Olo, Olga, Olg, Olga, Olgi, id, ido, Ida, Al, Ala, Ali, alg, algo, alga, algi, agar, dola, dola, dolar, dolara, lar, lara, ar, ara, aro, Argo, aria, arii, ird, IrDA, igra, igrali, irg, irga, irgi, Ig, Iga, Igo, Igi, igloo, orgia, orgii, gir, gira, giro, grad, rad, ogr, ogra, ogar, ogara, Dior, Diora, or, ora, oro, Ligia, Ligio, lig, liga, ligo, ligi, lir, lira, liro, Lidia, Lidio, Lida, lido, rogi, rogal, rogali, rogala, ord, orda, ordo, loda, oda, odo, odia, gid, gida, ograli, Ir, gil, gila, gildia, gildio.
PRZYJEZDNA

PRZYJEZDNA DNA, dan, dany, dane, daj, dar, dary, ar, ary, ryz, ryza, perz, jad, jady, darzy, jarzy, jarzyn, Dera, era, er, Andy, zen, przyj, przed, Ed, Edyp, Edypa, na, za, drze, prze, przez, Az, Jan, jar, jary, ryj, ryje, ryja, ja, jazdy, jazd, Peja, pean, zez, zeza, ran, rany, drezyna, drezyn, dren, dreny, Ren, Reny, Rej, Reja, ej, je, jedna, Reda, Redy, pan, naj, ryp, pyra, nadzy,rdzy,rdza, Rydz, rydza,rydze, 
KOMISYJNIE
04 października 2016 22:54
Brawkaa

PRZYJEZDNA DNA, dan, dany, dane, daj, dar, dary, ar, ary, ryz, ryza, perz, jad, jady, darzy, jarzy, jarzyn, Dera, era, er, Andy, zen, przyj, przed, Ed, Edyp, Edypa, na, za, drze, prze, przez, Az, Jan, jar, jary, ryj, ryje, ryja, ja, jazdy, jazd, Peja, pean, zez, zeza, ran, rany, drezyna, drezyn, dren, dreny, Ren, Reny, Rej, Reja, ej, je, jedna, Reda, Redy, pan, naj, ryp, pyra, nadzy,rdzy,rdza, Rydz, rydza,rydze, 
KOMISYJNIE

KOMISYJNIE: ko, komi, kom, komie, kosi, kos, kosie, kosy, kosem, Kosmie, Kosmy, koni, konie, koi, koje, Kenii, kisi, komis, komisie, komisyjne, kin, kinie, kino, kim, kimo, kimie, nos, nosi, nim, nimi, nie, no, nokie, nokii, im, imion, Isi, Isie, son, sonie, sony, sok, soki, sokiem, siej, Soyki, sio, si, smok, smoki, SM, sen, som, somie, soi, mi, mnie, mnij, Monk, men, meni, misi, misie, misji, misje, misyjne, misyjni, mis, misy, miso, misko, miski, mik, miko, miki, my, myj, myjni, myjnie, myjki, myjko, myje, mysi, mysie, Mosiek, min, minie, miny, Moniek, on, oni, one, ok, Oki, os, osi, oj, osie, osiek, osiem, in, Ino, Inie, syn, syk, syki, synki, synkom, skon, skonie, en, ej, es, esko, eski, eskom, smyk, smyki, myk, myki, ikon, ikonie, ikony, ISO, jon, jonie, jonem, KS, MO, om, omie, ominie, kmin, kminie, kminy, komin, kominie, kominy, je, jem, jemy, jen, jeny, jenom, Monik, Moniki, Sejny, Sejnom, sem, semy, semie, sejm, sejmy, moi, moje, moknie, oknie, oknem, JYSK, inko, kij, kije, kijem, kio, sik, sikiem, Eos, Myken.NUKLEARNY
05 października 2016 01:42
Brawkaa

KOMISYJNIE

KOMISYJNIE: im, Inko,  jem,  jemy, JYSK, komis, komisje, komin, kominie, kmin, kij, kijem, kosy, kosi, moje,  mknie, misje, mem, mis, misy, mysi, mysie,  mi, mnie, my, MON, nie, NIK ,NIKE,  miny, nisko, niskie, niski, niskim, nos,  noski, nosy, nosem, noskiem, sen, syn,  sejm, syk, smyk, smyki, smok, smoki, ZAPOMNIEĆ
05 października 2016 13:41
kasia14

KOMISYJNIE: im, Inko,  jem,  jemy, JYSK, komis, komisje, komin, kominie, kmin, kij, kijem, kosy, kosi, moje,  mknie, misje, mem, mis, misy, mysi, mysie,  mi, mnie, my, MON, nie, NIK ,NIKE,  miny, nisko, niskie, niski, niskim, nos,  noski, nosy, nosem, noskiem, sen, syn,  sejm, syk, smyk, smyki, smok, smoki, ZAPOMNIEĆ

ZAPOMNIEĆ: za, Az, Azo, Azie, POM, om, omie, oma, MO, ma, man, manie, men, mena, mnie, moi, nie, nieć, pni, pnie, pnia, pin, pina, in, Ina, ino, im, Iman, pan, pani, panie, zapomni, pomni, pomna, pomne, pomnieć, ćma, ćmie, ćmi, zaćmi, zaćmie, mieć, min, mina, mi, Mia, nić, omieć, zamieć, zmieć, zapnie, opnie, opina, Poe, poza, pozie, po, poi, Iza, Izo, Iz, IP, en, em, emo, ani, Anie, omen, pić, pi, am, amin, amino, amon, amen, piez, piezo, pieza, Nemo, na, Oz, zima, zimo, zim, zimno, zimne, zimna, ziem, map, mapie, mapo, nizać.
ŚRODKOWA
06 października 2016 18:17 / 1 osobie podoba się ten post
ŚRODKOWA: środa, rod, rodak, Ra, ro, od, do, oda, odo, wok, woka, ok, oka, oko, ko, ok, owa, owo, war, Warko, ar, arko, owad, owada, wad, wado, dok, dokowa, kaw, kawo, kar, kar, kard, kardo, ARDO, Kaś, Aś, Aśko, Ad, Ado, drwa, rwa, rwo, wora, or, ora, oro, orka, orko, rok, kor, kora, koro, kwa, kwaś, oś, ośka, ośko, ord, orda, okr, okra, kraś, krowa, krowo, kowar, koś, Doś, Dośka, dwa, roś, woda, wodo, odra, odro, odrowa, Wda, Wdo, wrak, rak, Rakowo.
SINGIELKI
06 października 2016 23:44 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

ŚRODKOWA: środa, rod, rodak, Ra, ro, od, do, oda, odo, wok, woka, ok, oka, oko, ko, ok, owa, owo, war, Warko, ar, arko, owad, owada, wad, wado, dok, dokowa, kaw, kawo, kar, kar, kard, kardo, ARDO, Kaś, Aś, Aśko, Ad, Ado, drwa, rwa, rwo, wora, or, ora, oro, orka, orko, rok, kor, kora, koro, kwa, kwaś, oś, ośka, ośko, ord, orda, okr, okra, kraś, krowa, krowo, kowar, koś, Doś, Dośka, dwa, roś, woda, wodo, odra, odro, odrowa, Wda, Wdo, wrak, rak, Rakowo.
SINGIELKI

SINGIELKI- SI, sing, gel, klei, lei, NIK, kin, kinie, gin, niski, niskie, skin, sik, siki, sen, klin, klinie, kielni, lek, leki, len, Nel, Nelki, Ken, lin, linki, lis, lisie, liski, Legii,gil, gile, ile, Inki, Igi, Isi, Isie, sieni, nie, Nil, El, Elki, Eni, Eli, lek, leki, kisi, kisiel, Ingi, NK, LKS, KS, GKS, SKL, -DRESZCZOWIEC
07 października 2016 13:43 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

SINGIELKI- SI, sing, gel, klei, lei, NIK, kin, kinie, gin, niski, niskie, skin, sik, siki, sen, klin, klinie, kielni, lek, leki, len, Nel, Nelki, Ken, lin, linki, lis, lisie, liski, Legii,gil, gile, ile, Inki, Igi, Isi, Isie, sieni, nie, Nil, El, Elki, Eni, Eli, lek, leki, kisi, kisiel, Ingi, NK, LKS, KS, GKS, SKL, -DRESZCZOWIEC

DRESZCZOWIEC: dreszcz, dreszcze, deszcz, deszczowe, deszczowi, drocz, wiec, wiece, wice, er, ero, eroico, roi, rei, soi, siew, si, Sid, co, re, do, od, odzie, ro, rosi, osi, osie, os, szczere, sowie, zdrowi, zdrowie, wsi, wsie, owi, owe, owiec, owce, dwie, dwoi, rowie, desce, es, esce, ez, ezo, Ezro, zrosi, Dosi, Dosie, doi, Iz, Izo, iw, iwo, wre, rod, zez, zezie, zer, zero, zerowi, zerowe, serc, serce, sercowe, sercowi, ser, serowe, serowi, serw, sodzie, cez, cezowe, cezowi, wir, wirze, Ir, id, Ido, ideo, ideowe, deo, ordzie, ord, rodzi, dziw, dziwo, drze, zedrze, ze, szew, szwie, szczodre, dres, dresowe, dresowi, der, dero, derce, erce, ZOZ, redo, red, redzie, redowe, deresz, co, OC, siwe, siwo, Sicz, zwie, wie, wieszcz, wieszcze, rew, rewo, rewie, Ew, Ewo, Ewie, dociec, dociecze, ciecze, cieczo, ciecz, siecze, ceres, ceresowi, cer, cero, cerze, cedr, cedrowe, cedrowi, Cedric, rwo, rwie, zwierz, zwierze, wierz, zwid, wid, wideo, wodzie, wozie, wozi, odrze, cios, dowie, Oz, ziew, swe, swoi, we, SOR, or, orze, Soczi, derwisz, derwisze.ŚCIEŻYNKA
07 października 2016 17:34
salazar

DRESZCZOWIEC: dreszcz, dreszcze, deszcz, deszczowe, deszczowi, drocz, wiec, wiece, wice, er, ero, eroico, roi, rei, soi, siew, si, Sid, co, re, do, od, odzie, ro, rosi, osi, osie, os, szczere, sowie, zdrowi, zdrowie, wsi, wsie, owi, owe, owiec, owce, dwie, dwoi, rowie, desce, es, esce, ez, ezo, Ezro, zrosi, Dosi, Dosie, doi, Iz, Izo, iw, iwo, wre, rod, zez, zezie, zer, zero, zerowi, zerowe, serc, serce, sercowe, sercowi, ser, serowe, serowi, serw, sodzie, cez, cezowe, cezowi, wir, wirze, Ir, id, Ido, ideo, ideowe, deo, ordzie, ord, rodzi, dziw, dziwo, drze, zedrze, ze, szew, szwie, szczodre, dres, dresowe, dresowi, der, dero, derce, erce, ZOZ, redo, red, redzie, redowe, deresz, co, OC, siwe, siwo, Sicz, zwie, wie, wieszcz, wieszcze, rew, rewo, rewie, Ew, Ewo, Ewie, dociec, dociecze, ciecze, cieczo, ciecz, siecze, ceres, ceresowi, cer, cero, cerze, cedr, cedrowe, cedrowi, Cedric, rwo, rwie, zwierz, zwierze, wierz, zwid, wid, wideo, wodzie, wozie, wozi, odrze, cios, dowie, Oz, ziew, swe, swoi, we, SOR, or, orze, Soczi, derwisz, derwisze.ŚCIEŻYNKA

ŚCIEŻYNKA: aż, Anki, anyż,  AK, ci, ciek, cekin, cekina, cienka, cena, cenka, enka, inka, IKA,  Ina, każe, kacie, kac,  nic, nie, na,  Ni,  NIK, ścinka, śnie, ściek, ścieżka, życie, że, żak, MAGNOLIA
07 października 2016 19:02
kasia14

ŚCIEŻYNKA: aż, Anki, anyż,  AK, ci, ciek, cekin, cekina, cienka, cena, cenka, enka, inka, IKA,  Ina, każe, kacie, kac,  nic, nie, na,  Ni,  NIK, ścinka, śnie, ściek, ścieżka, życie, że, żak, MAGNOLIA

MAGNOLIA: ma, ag, aga, ago, Oli, Ola, ogni, ognia, mag, maga, lin, lina, lino, min, mina, mino, miga, mig, gol, gola, golami, limo, lima, linomag, magia, magio, Gina, Gino, gil, gila, noga, nogami, lam, lamo, lama, mil, mila, milo, nil, nim, Olga, Olgi, Olia, glon, glona, lon, on, ona, oni, mali, Mao, Ilon, Ilona, nago, naga, nagi, nagli, in, im, Ina, ino, manga, mango, maligna, maligno, Alin, Alina, Alino, Galin, Galina, Galino, oman, Iman, Ig, Iga, Igo, lamia, lamio, amin, amina, amino, agonia, malin, malina, malino, Mona, Molina, gamonia, gamoni, long, longa, Goa, gon, goni, gnom, gnoma, Noa, lig, liga, ligo, lag, lago, lagi, lagami, minoga, milonga, milong.
SPRZEDAŻ
09 października 2016 14:48
SPRZEDAŻ: sprzeda, aż, darz, dar, darze, ar, arze, Ad, da, pa, pad, par, parze, zer, zera, drze, sad, ser, sera, Se, es, przed, prze, spad, rzep, rzepa, żer, er, era, Ed, Eda, ez, eza, Ezra, sra, zesra, re, Ra, raz, rad, rap, AP, AE, zad, Azer, parz, sparz, pas, paser, as, szerpa, perz, SP, Desa, pard, ARD, drap, draże, dres, dresa, der, dera, SEPA, EP, dasz, sap, psa, paz, Az.
WŚCIEKŁOŚĆ