- WIĘZIENIE - więzi, wini, win, Zien, Zeni, Zenie, nie, niw, niwie, wie, Zin, Wenie, Weni, wen, zew.ziew, iw, zwie, ze, Izie, WZ, NWZ, Ew, - PIWONIA
- WIĘZIENIE - więzi, wini, win, Zien, Zeni, Zenie, nie, niw, niwie, wie, Zin, Wenie, Weni, wen, zew.ziew, iw, zwie, ze, Izie, WZ, NWZ, Ew, - PIWONIA
OSZUSTKA-Ustka,osa,sto,Oka,kos,kosa,sus,kus,sos,sok,usta,oszust,As,ZUS,SKO,koszt,kosz,kto,to,ta.stu. KOMPOZYCJA.
Michaaasiuuu, gdzie jesteś :)?!?
TATUAŻYSTA: ta, tu, ty, tas, aż, as, asy, tata, taty, żyta, tuż, atu, tatuaż, tatuaży, tuta, tuty, staż, staży, ust, usta, stu, statua, statuy, syt, syta, Asyż, Asyżu, tau, au, aua, auta, autysta.
REJESTRY
Michaaasiuuu, gdzie jesteś :)?!?
TATUAŻYSTA: ta, tu, ty, tas, aż, as, asy, tata, taty, żyta, tuż, atu, tatuaż, tatuaży, tuta, tuty, staż, staży, ust, usta, stu, statua, statuy, syt, syta, Asyż, Asyżu, tau, au, aua, auta, autysta.
REJESTRY
Jestem ,jestem tylko bez laptopa.mam tableta tylko slimaczy i mam nerwa bo czekam wieki az mi sie strona otworzy:-)
Jestem ,jestem tylko bez laptopa.mam tableta tylko slimaczy i mam nerwa bo czekam wieki az mi sie strona otworzy:-)
REJESTRY- Rej, ster, jest,er, ery, ryj, ryje, reset, stryj, stryje, Estery, esej, ser, sery, syte, Tess, reje, ty, ryte, te, eter STR , RTS, Teresy, tyje, tyj- PETUNIA
PETUNIA: pet, peta, unia, unie, nie, na, nut, nuta, pni, pnie, PIT, NIP, etui, tui, unita, tnie, tu, Tina, Ina, upnie, utnie, UPA, pa, pat, pan, panu, pani, panie, ani, Anie, nap, napie, PAN, PAU, UP, tan, tani, tanie, tanu, etan, ETA, etanu, etap, etapu, tup, tupie, tai, pita, pean, peanu, tip, atu.
DUDZIARZ
DUDIARZ- Duda, zda, uda, raz, za, rai, rad, dar, ruda, dziad, dziadu, dur, uraz, ar, Iza,Ida, IRA, RAI, uzda,- RYBACZKI
RYBACZKI: ryb, ryba, rybka, rybki, rybak, rycz, ryki, kir, Kira, kiry, kac, kaci, kar, kary, karb, karby, byk, byki, bycza, byczki, byczka, racz, raczy, rak, raki, raczki, czy, czyi, czyrak, czyraki, brak, braki, bak, baki, kicz, kiczy, baczy, bacz, czar, czary, czarki, Az, Azy, Iza, Izki, Izar, Izary, Zary, zaryb, zarybi, arki, ar, ary, bar, bary, barki, Barycz, czka, kaczy, krab, kraby, krabi, rab, raby, bryk, bryki, bryka, bryczka, bryczki, bryz, bryza, ryz, ryza, ryci, ryi, rycia, rybcia, bicz, biczy, razi, raz, razy, rai, Ikar, ikra, ikry, ikrzy, rac, racy, kracz.
MARIHUANA
MARIHUANA - Maria, MArian, mara, ram, rama,ran, rana, Rani,rai, IRA,Iran, Uran, Urania, Ani, Ania, Ara, ar, unia, umiar, urna, urn, runa,Rumia, Mira,Mirun, mania, Mania,nura, nur, nim, mi, ma, na, nam, nami, ima, Amir, Amira, mai, mina, min, Ina, Irma, rum, rumi,rui,- CZERWIEC