Szczerze przyznam że mi przeszkadza nie pisanie polskich liter,tzn.omijanie ł,ś,ć,ź,ż,ó,ą,ę,ń nie rozumiem w czym problem? nawet Rej pisał "Polacy nie gęsi swój język mają"....
Szczerze przyznam że mi przeszkadza nie pisanie polskich liter,tzn.omijanie ł,ś,ć,ź,ż,ó,ą,ę,ń nie rozumiem w czym problem? nawet Rej pisał "Polacy nie gęsi swój język mają"....
No Arabrab - czy opiekunka nie może pisać bezbłędnie? Albo, czy musi pisać z błędami, bo i tak jest opiekunką? Albo, czy nie musi chociaż starać się pisać poprawnie, bo tą opiekunką jest?
Nie powiem, że mnie błędy jakoś bardzo rażą, ale je jednak widzę. Czasami każdemu się zdarzy, ale jak tak ktoś nagminnie, to się zastanawiam, dlaczego nie włączy sobie funkcji podkreślania i poprawiania błędów.
Ja tez widze ! Sama sie lapie na tym , ze sie zastanawiam , czy dobrze , czy zle napisalam . Jakos dzisiaj mam minorowy nastroj , nic mi sie nie chce - nawet dyskutowac . A co tam ! Opiekunka moze pisac bezblednie , ale nie musi , bo moze ma jakis powod , ze byki wali , nie zna zasad ortografii , pisze szybko bez zastanowienia , moze pisze na " poniemieckiej klawiaturze " na pozyczonym laptopie i nie chce nic przy nim majstrowac , bo technicznie ulomna jest ???...... A tam ! piszcie , piszcie ja poczytam :-)))))
Mialam Cie cytowac a przez pomylke dalam Ci plusa :-)..... Kasiu , bardzo dobrze , ze zwracasz uwage na " omijania " , bardzo fajny watek zalozyla Salazar , ale nawet nie wiem jak dobrze , bezblednie bedziemy pisac to i tak jestesmy opiekunkami . Pisze we wlasnym imieniu , nikogo nie chce urazic , czy to takie wazne , ze ktos pisze z bledami ? .......ja wiem jedno : wazne , ze bezblednie Pusiny tylek podcieram :-).......Niestety pisze bez ogonkow , kreseczek i innych diablow , ale temat fajny , bede zagladac ....
Przez pomyłke........arabrab jestem załamana kochałam cię miłością wielka opiekunkową.....a ty piszesz przez pomyłke:(((((((( złamałaś mi serce i to kiedy.... w piątek 13..... "nie kcem ale muszem zjesc jakis dopalacz....czekolado gdzie jestes:))))"
Teraz " przez omylki " !!!.......a Ty zarazo nie zlamalas mi serca jak walnelas o tych " ogonkach " ??? a wiesz , ze ja jak taka inwalidka teraz jestem , bo bez ogona to jak bez reki ??? :-)))))
Teraz " przez omylki " !!!.......a Ty zarazo nie zlamalas mi serca jak walnelas o tych " ogonkach " ??? a wiesz , ze ja jak taka inwalidka teraz jestem , bo bez ogona to jak bez reki ??? :-)))))
Mialas kiedykolwiek ogon:)))
A tak w ogóle to czemu PUSIA a nie PÓSIA?Hę???
Mialas kiedykolwiek ogon:)))
A jak ten ogonek boli jak się na niego klapnie...ojoj ns rolkach sie tak zalatwilam bolało jak jasny gwint i to chyba ze dwa tygodnie...wiec do d....y z takim ogonkiem Arabrab nie żałuj jesli nie masz
Wielką literą piszemy tylko zaimki osobowe i dzierżawcze w drugiej osobie liczby pojedyncze i mnogiej. Całą resztę piszemy małą literą. Amen :)!