MARS przewozy-TRAGEDIA!!!Ostrzegam przed tą firmą-nierzetelni,oszuści...Dużo by opowiadać...Nie polecam absolutnie!
MARS przewozy-TRAGEDIA!!!Ostrzegam przed tą firmą-nierzetelni,oszuści...Dużo by opowiadać...Nie polecam absolutnie!
Sorry, może się czepiam, ale czekałaś prawie 2 lata, żeby napisać pierwszy post w temacie, który nawet nie był na stronie głównej? :rozmysla:
Normalnie Sherlock Holmes.......:lol3:
A żebyś wiedziała! Rozważałam nawet studia i pracę w branży detektywistycznej. :detektyw:
Ella ale to nie było złośliwe z mojej strony.....wiesz o tym ? Zauważyłam, że masz inklinacje detektywistyczne.....serio....:przytula:
Sorry, może się czepiam, ale czekałaś prawie 2 lata, żeby napisać pierwszy post w temacie, który nawet nie był na stronie głównej? :rozmysla:
A żebyś wiedziała! Rozważałam nawet studia i pracę w branży detektywistycznej. :detektyw:
No :-) Nadawala byś się... :tak:
Nie robić sobie jaj, proszę grzecznie, k...urka wodna. :strzela z bicza:
Już mi przeszło, teraz mam inny zawód, a wyuczony jeszcze inny. :na wozku3:
:terefere:
Ale takie predyspozycje są w Tobie widzialne i prawie namacalne... Tu nam to też się może przydać... :-) I na wszelki przypadek EllaElla to wiesz, że wrogiem Ci nie jestem ? :smiech3:
Służę pomocą, jesli będę w stanie. :yo:
Wrogiem? Nawet tak nie pomyślałam. Co Wy, dziewczyny, dzisiaj? :przyjaciele:
:przytula: Ty wiesz, że my Ciebie lubimy... :przytula: