to sie napij za to ze jeszcze nie masz urodzin ha ha
to sie napij za to ze jeszcze nie masz urodzin ha ha
Bo chyba nie jest az tak powazny.Ja tez zmienilem firme,miejsce.Wyslalem CV i za 3 godziny mialem oferte pracy i to za bardzo dobre pieniadze.Wiec zycze powodzenia i wiary w siebie
Ha,ha,ha.....Witaj żartownisiu ! Nudno Ci w domku, że do nas zajrzałeś?
.. też mam doła.........
Zostałam sama z PDP, córka PDP wyjechała, tysiące pytań..............
Na co dzień się nie lubią, a teraz gdzie jest i niech wraca,
jeeezuuuu nie ogarne tego........
.. też mam doła.........
Zostałam sama z PDP, córka PDP wyjechała, tysiące pytań..............
Na co dzień się nie lubią, a teraz gdzie jest i niech wraca,
jeeezuuuu nie ogarne tego........
Słoneczko! A kto Ci ma podać namiary na swoją firmę ? Ja, czy Alinka z numerkami? Dla odróżnienia Alinka z numerkami pije dzisiaj szampana z okazji urodzin, ja nie . Ja zrobię to dopiero w sierpniu.
Co się stało? Piszesz gdzieś na bieżąco o swojej stelli, żebym mogła się zorientować co i jak, bo tak trudno mi coś napisać??
napiję się szampana w czerwcu, bo jestem Sommerkind, po moich urodzinach lato się zaczyna................
Czy wyście poszalały, dziewczyny? Zaraz tu wpadnie Wielki Szu.
Za to się leci z forum.
No dobra. To milczę już jak grób choć wszyscy wiedzą gdzie nie wytykając palcami Andrea pracuje i nie wyleciała przecież przez to z forum. Ja tylko piszę o swojej firmie, że jestem z niej zadowolona, a nie mogę napisać tego w opiniach bo jej tam nie ma i nie będzie. Prosiłam Modiego o umieszczenie jej tj. mojej firmy w odpowiednim topiku ale odpisałi , że nie interesują go firmy, które nie są zarejstrowane w KRAZ no i kupa. Namiar na koordynatora chciałam podać bo jak wiadomo w każdej firmie są różne osoby, jedne obiecają i zapomną, inne są solidne i jak coś powiedzą to słowa dotrzymają. Jak już wspomniałam, pracuję w tej firmie ponad dwa lata i trochę już różne osoby poznałam. Chciałam dobrze, a wyszło jak zwykle. Żal mi dziewczyny bo wiem co to znaczy nie mieć pracy, a mieć przestój finansowy.
Jak załatwiasz pracę u nielegalnych pośredników, jest to łamanie prawa i nie interesuje mnie, że żal Ci kogoś kto nie ma pracy. - w ten sposób może się tłumaczyć każdy oszust i naciągacz. Forum nie służy rekrutacji, a zwłaszcza nielegalnej. Moderator.
No dobra. To milczę już jak grób choć wszyscy wiedzą gdzie nie wytykając palcami Andrea pracuje i nie wyleciała przecież przez to z forum. Ja tylko piszę o swojej firmie, że jestem z niej zadowolona, a nie mogę napisać tego w opiniach bo jej tam nie ma i nie będzie. Prosiłam Modiego o umieszczenie jej tj. mojej firmy w odpowiednim topiku ale odpisałi , że nie interesują go firmy, które nie są zarejstrowane w KRAZ no i kupa. Namiar na koordynatora chciałam podać bo jak wiadomo w każdej firmie są różne osoby, jedne obiecają i zapomną, inne są solidne i jak coś powiedzą to słowa dotrzymają. Jak już wspomniałam, pracuję w tej firmie ponad dwa lata i trochę już różne osoby poznałam. Chciałam dobrze, a wyszło jak zwykle. Żal mi dziewczyny bo wiem co to znaczy nie mieć pracy, a mieć przestój finansowy.
Jak załatwiasz pracę u nielegalnych pośredników, jest to łamanie prawa i nie interesuje mnie, że żal Ci kogoś kto nie ma pracy. - w ten sposób może się tłumaczyć każdy oszust i naciągacz. Forum nie służy rekrutacji, a zwłaszcza nielegalnej. Moderator.